Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali l-a ascultat pe Florentin Pandele şi nu i-a venit să creadă ce a auzit: "Să îi vină alţii în casă şi să vadă ce s-a întâmplat?"

Gigi Becali l-a ascultat pe Florentin Pandele şi nu i-a venit să creadă ce a auzit: "Să îi vină alţii în casă şi să vadă ce s-a întâmplat?"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, l-a ascultat pe primarul din Voluntari, Florentin Pandele, şi nu a fost de acord cu ce a spus referitor la meciul controversat de pe Arena Naţională.

Gigi Becali, despre Florentin Pandele: "Lăsaţi-mă, tată, cu el"

FCSB a remizat, sâmbătă seară, scor 2-2, cu echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a noua, penultima a play-off-ului Ligii 1, în care adversarii au egalat pe final. Ca urmare a acestui rezultat, CFR Cluj poate câştiga titlul duminică dacă va învinge Universitatea Craiova. 

La final, Gigi Becali a făcut o acuzaţie gravă pe cifre, iar Mihai Stoica a dezvăluit o "primă venită din altă parte" pentru FC Voluntari

Imediat, primarul din Voluntari, Florentin Pandele, a exclus varianta venită dinspre FCSB, dar a anunţat că va chema autorităţile să facă o anchetă la clubul din Ilfov.

La auzul rudei sale, Gigi Becali a reacţionat imediat. 

„Lăsaţi-mă, tată, cu el. Să facă mai bine anchetă în casă la el. Mă refer la echipă. Păi, el are nevoie de alţii ca să îi vină în casă şi să vadă ce s-a întâmplat?

Eu, dacă vreau să aflu ceva în legătură cu ce este la mine la echipă, chem autorităţile statului? Eu nu sunt în stare să aflu ce e la mine în club? Să fie sănătos domnul Pandele şi să facă ce vrea el de acum. Eu nu stau să mă cert cu el prin presă. 

Ce am avut de spus, am spus. Nu mă mai interesează ce spune finul meu, Florentin Pandele. Aşteptăm să vedem ce se întâmplă la meciul de la Cluj (n.r. - CFR Cluj - Universitatea Craiova), iar apoi vedem dacă mai avem şansă la campionat sau nu în ultima etapă”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport

CFR Cluj - Universitatea Craiova e în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, duminică, de la 21:30. 

Afla mai multe despre: gigi becaliflorentin pandelefc voluntari fcsb 

viewscnt
Articole similare