Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | CFR Cluj ar fi transferat un jucător de la FC Voluntari după egalul cu FCSB. A fost printre cei mai buni de pe teren

ULTIMA ORĂ | CFR Cluj ar fi transferat un jucător de la FC Voluntari după egalul cu FCSB. A fost printre cei mai buni de pe terengalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Mihai Stoica susţine că un jucător care a fost titular în FC Voluntari - FCSB 2-2 a fost transferat de CFR Cluj.

Unul dintre cei mai buni jucători al Voluntariului, în meciul cu FCSB, Mihai Popa, portar la echipa ilfoveană, ar fi fost transferat de CFR Cluj.

Afirmaţia a fost făcută de Mihai Stoica, într-un răspuns pe care i l-a dat unui suporter, pe pagina sa oficială de Facebook.

CFR Cluj l-ar fi transferat pe Mihai Popa după Voluntari - FCSB 2-2

Speculaţiile din jurul partidei FC Voluntari - FCSB 2-2 devin şi mai intense după ce campioana României ar fi transferat un jucător de la echipa ilfoveană.

Într-un comentariu adresat unui suporter, pe contul său de Facebook, Mihai Stoica susţine că CFR Cluj l-a transferat pe Mihai Popa, portarul lui FC Voluntari.

În vârtă de 21 de ani, Mihai Popa a fost titular cu FCSB şi a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. El a avut 38 de apariţii în acest sezon şi este cotat pe transfermarkt.com la 800.000 de euro.

Acest transfer ar veni în contextul în care Gigi Becali i-a acuzat pe cei de la FC Voluntari că le-ar fi promis jucătorilor prime de câte 4.500 de euro de fiecare, dacă reuşesc să o încurce pe FCSB.

Banii ar fi venit de la Primăria Voluntari şi de la CFR Cluj. Adică 1.500 de euro, cu 3.000 de euro.

Mihai Popa, declaraţii acide după FC Voluntari - FCSB 2-2

Tânărul portar al lui FC Voluntari a avut unul dintre cele mai tăioase discursuri de după meciul cu FCSB:

”Un meci greu, am luptat pentru puncte, am dat totul pe teren şi am obţinut un rezultat pozitiv. Nici nu ne interesează la ce se aşteptau ceilalţi.

Am avut un joc la fel de important, pentru că încercăm să ne apărăm poziţia 4 în clasament şi trebuia să luam puncte, şi am venit la stadion motivaţi ca la oricare alt meci.

Când vezi că se vorbeşte că joci pentru cineva sau stai nu ştiu cum pentru altcineva, normal (n.r. că te motivează).

La sfârşit ne certau (n.r. suporterii FCSB) că de ce am jucat fotbal, mai bine ieşeam de pe teren şi câştigau ei cu 3-0, nu?”, a spus Mihai Popa.

Afla mai multe despre: mihai popa 

viewscnt
Articole similare