Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi, declaraţii care îl vor enerva pe Gigi Becali. Cum a comentat ce s-a întâmplat la Voluntari - FCSB 2-2: ”Nu vreau să par că iau apărarea CFR-ului”

Mirel Rădoi, declaraţii care îl vor enerva pe Gigi Becali. Cum a comentat ce s-a întâmplat la Voluntari - FCSB 2-2: ”Nu vreau să par că iau apărarea CFR-ului”

FCSB

Comentarii

Mirel Rădoi surprinde şi spune că nici el n-ar fi dat off-side la golul doi înscris de FC Voluntari, reuşit de Cristian Costin în minutul 88.

FCSB a fost aproape de victoria cu FC Voluntari, dar Cristian Costin le-a stricat planurile. În minutul 88, mijlocaşul de 23 de ani a plecat din off-side şi a reuşit să facă 2-2, un rezultat dezastruos pentru FCSB.

Însă Mirel Rădoi, unul dintre cei mai mari jucători din istoria FCSB-ului, surprinde şi spune că nici el n-ar fi acordat off-side la acea fază.

Mirel Rădoi surprinde după FC Voluntari - FCSB 2-2: ”Regulamentul este destul de clar”

Faza din care FC Voluntari a egalat a provocat un adevărat scandal. Gigi Becali şi Mihai Stoica au acuzat că arbitrii au tranşat lupta la titlu prin decizia pe care au luat-o la faza din minutul 88.

Surprinzător, Mirel Rădoi nu este de aceeaşi părere. Fostul căpitan al FCSB-ului a explicat motivul pentru care tuşierul Valentin Avram este acoperit de regulament:

”(n.r. că a fost off-side la golul egalizator) Nu vreau să par acum că iau apărarea Voluntariului sau CFR-ului, doar că regulamentul e destul de clar. În momentul în care nu există VAR şi e o diferenţă foarte mică, laşi credit atacului. Adică dacă e poziţionarea doar a umărului în faţă, laşi credit atacului”, a declarat Mirel Rădoi.

Mirel Rădoi ar legaliza premierea altei echipei

După FC Voluntari - FCSB 2-2, Gigi Becali a acuzat că jucătorii de la FC Voluntari ar fi fost motivaţi de CFR Cluj. Potrivit patronului FCSB, elevii lui Liviu Ciobotariu ar fi avut promişi câte 4.500 de euro: 1.500 de euro de la Primăria Voluntari şi 3.000 de euro de la CFR Cluj.

Mirel Rădoi spune că nu crede în această variantă, mai ales după ce Gigi Becali a fost condamnat la închisoare în celebrul caz ”Valiza”. Pe de altă parte, Mirel Rădoi susţine că ar legaliza astfel de premieri:

”(n.r. despre faptul că CFR i-ar fi motivat pe cei de la Voluntari) Mi-e greu să cred, eu n-aş avea nimic împotrivă dacă aceste lucruri s-ar legaliza.

Până la urmă, nu sunt nişte bani să pierzi, sunt nişte bani să-ţi aperi corect şansele, dar mi-e greu să cred că cineva poate să mai rişte în ziua de azi, după ce s-a întâmplat cu Gigi Becali şi cu noi, implicit, atunci la meciul CFR-ului (n.r. referire la cazul Valiza)

Banii ăştia... trebuie să vină cineva şi nu-i dă unei singure persoane, sunt 20 şi ceva de jucători, adică mai devreme sau mai târziu unul va vorbi cu un prieten sau cu soţia şi aşa mai departe, se vor duce vorbele”, a mai spus Rădoi.

Afla mai multe despre: mirel radoi 

viewscnt
Articole similare