Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Voluntari, suspectată de FCSB! MM Stoica, despre "primă venită din altă parte": "Doi pot minţi poligraful, dar 20, nu" | EXCLUSIV

Voluntari, suspectată de FCSB! MM Stoica, despre "primă venită din altă parte": "Doi pot minţi poligraful, dar 20, nu" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Prima echipă trimisă de FC Voluntari şi modul în care ilfovenii şi-au apărat şansele cu FCSB au trezit suspiciuni în tabăra echipei din Berceni. Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a răbufnit după remiza care poate trimite titlul la Cluj.

MM Stoica aduce în discuţie "o primă venită din altă parte" pentru FC Voluntari

Voluntari - FCSB s-a lăsat cu controverse, după ce ilfovenii au reuşit să revină de fiecare dată când au fost conduşi. S-a terminat 2-2, iar CFR Cluj are nevoie de o victorie, acasă, duminică, împotriva Universităţii Craiova, pentru a cucerit titlul. 

Mihai Stoica a acuzat arbitrajul la golul secund al Voluntariului suspect de offside, iar oficialul a continuat. FCSB are suspiciuni în privinţa echipei FC Voluntari. 

"X-ul i-a ajutat foarte mult. Îşi doreau mult, îi ajută mult şi în perspectiva finalei Cupei României. S-a văzut şi în manifestările bucuriei. Acum nu ştiu dacă au jucat pe o primă venită din altă parte, de la cineva care avea interes ca noi să nu câştigăm. Dacă e aşa, e caz penal, dar nu vom afla asta. E indubitabil că ei au jucat pentru un rezultat de egalitate. 

Ce informaţii să am? Sunt SRI? Nu am eu de unde să ştiu. Indiferent de cum erau motivaţi cei de la Voluntari, că sacrificau finala Cupei României, dacă a lăsat Avram steagul jos...", a declarat oficialul FCSB. 

Apoi, moderatorul Silviu Tudor Samuilă a intervenit: "Am înţeles că Gigi Becali a anunţat o primă de 4.500 de euro pentru cei de Voluntari de la primărie şi de la CFR". 

"Aşa se aude, da. Nimeni nu va lua măsuri. Când Gigi a zis ca o echipă să joace corect, i s-a mărit sentinţa. Cred că va trebui demarată o anchetă. 

Sunt curios dacă cei de la Voluntari au curaj să pună testul polifgraf. Unul, doi pot minţi poligraful, dar 20, nu. Liviu Ciobotariu, care avea bonus mare la câştigarea Cupei României, a ales să joace cu prima echipă, înainte de finală. Poate că n-a mai contat bonusul, ci doar să arate că X-ul contează. De azi sunt cu Sepsi (n.r. - cealaltă finalistă a Cupei României) toată viaţa, că joacă Bălaşa, Tudorie şi Aganovic acolo", a încheiat expertul Orange Sport. 

VIDEO Voluntari - FCSB 2-2, în Liga 1

FCSB a remizat, sâmbătă seară, scor 2-2, cu echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a noua, penultima a play-off-ului Ligii 1, în care adversarii au egalat pe final. Ca urmare a acestui rezultat, CFR Cluj poate câştiga titlul duminică dacă va învinge Universitatea Craiova.

Ultimul meci al etapei, CFR Cluj – Universitatea Craiova, se va disputa duminică, de la ora 21.30.

Clasamentul play-off-ului: 1. CFR Cluj – 54 de puncte, 2. FCSB – 53, 3. Universitatea Craiova – 45, 4. FC Voluntari – 32, 5. Farul – 32, 6. FC Argeş – 27.

 

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbvoluntarigigi becali 

viewscnt
Articole similare