Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prima reacţie a expertului despre faza din care Voluntari a egalat! FCSB a cerut offside: "VAR trebuia să existe şi să rezolve faza asta" | EXCLUSIV

VIDEO | Prima reacţie a expertului despre faza din care Voluntari a egalat! FCSB a cerut offside: "VAR trebuia să existe şi să rezolve faza asta" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Expertul Orange Sport în arbitraj, Constantin Zotta, a încercat să judece faza din care FC Voluntari a făcut 2-2, cu FCSB. De cealaltă parte, Andrei Vochin a anunţat că a fost offside.

Al doilea gol marcat de FC Voluntari, analizat de expertul în arbitraj

FC Voluntari, văzută victimă sigură înaintea penultimei etape din play-off, a reuşit să o împiedice pe FCSB pe Arena Naţională. CFR Cluj poate câştiga titlul duminică dacă va învinge Universitatea Craiova!

Echipa lui Liviu Ciobotariu a reuşit să revină de fiecare dată când a fost condusă, dar al doilea gol a pornit o controversă în jurul partidei. 

În minutul 88, la o deviere cu capul, Costin a reuşit să-l depăşească în viteză pe Miron şi a egalat, scor 2-2. 

Totuşi, FCSB a cerut offside, iar Mihai Stoica a avut o reacţie promptă despre acea fază, imediat după cele 90 de minute. 

Fostul arbitru internaţional, Constantin Zotta, a oferit o primă reacţie despre faza petrecută în finalul partidei. 

"E o fază grea! De VAR! VAR trebuia să existe şi să rezolve faza asta. Nu există şi rămâne faza asta. Pare pe linie, cu umărul atacantului de la Voluntari puţin în faţă. Pare offside, dar pare acea situaţie în care dăm crezare arbitrului şi ne putem înşela noi", a declarat expertul Orange Sport. 

Aflat în platou, Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, a fost de părere că jucătorului Voluntariului s-a aflat în poziţie afară din joc. 

"Dacă e surprins în momentul pasei pe stop cadru, e offside. E milimetric, dar e offside", a declarat oficialul FRF. 

VIDEO Voluntari - FCSB 2-2, în Liga 1

FCSB a remizat, sâmbătă seară, scor 2-2, cu echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a noua, penultima a play-off-ului Ligii 1, în care adversarii au egalat pe final. Ca urmare a acestui rezultat, CFR Cluj poate câştiga titlul duminică dacă va învinge Universitatea Craiova.

Ultimul meci al etapei, CFR Cluj – Universitatea Craiova, se va disputa duminică, de la ora 21.30.

Clasamentul play-off-ului: 1. CFR Cluj – 54 de puncte, 2. FCSB – 53, 3. Universitatea Craiova – 45, 4. FC Voluntari – 32, 5. Farul – 32, 6. FC Argeş – 27.

Afla mai multe despre: fcsbvoluntari 

viewscnt
Articole similare