Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anamaria Prodan anunţă ce se întâmplă cu Nicolae Stanciu în China: "Asta e problema"

Anamaria Prodan anunţă ce se întâmplă cu Nicolae Stanciu în China: "Asta e problema"

Stranieri

Comentarii

Anamaria Prodan, agenta lui Nicolae Stanciu, a vorbit despre situaţia românului în China, dar şi despre revenirea sa în echipa naţională.

Anamaria Prodan, despre Nicolae Stanciu

Nicolae Stanciu a plecat de la Slavia Praga la începutul acestui an şi a semnat cu formaţia chineză Wuhan Three Towns, iar acest lucru a făcut ca fotbalistul să rateze convocarea la amicalele cu Grecia şi Israel.

Chiar dacă a părăsit Europa, Nicolae Stanciu a prins lista preliminară a naţionalei pentru meciurile din Liga Naţiunilor. 

Doar că pandemia i-a dat planurile peste cap lui Nicolae Stanciu în China. Românul n-a apucat să debuteze pentru Wuhan Three Towns, dar primeşte încurajări din partea agentei sale. 

"M-am plictisit de lucrurile astea. Când a plecat în Arabia Saudită, se spunea că nu mai prinde naţionala şi era tot numărul 10. Când a plecat în China, la fel s-a spus că nu mai prinde (n.r. - naţionala). Prind cei care sunt cei mai buni.

Problema este cu pandemia. La ei, acolo, este o mare problemă şi să vedem acum ce o să se întâmple.

Stanciu este puternic. Nu vă aduceţi aminte că era Becali, care îl făcea în toate felurile după meciuri? I-am spus capul sus, câinii latră, ursul trece. Nu trebuie să te intereseze absolut nimic", a declarat Anamaria Prodan. 

Afla mai multe despre: nicolae stanciuanamaria prodan 

viewscnt
Articole similare