Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF, întâlnire BOMBĂ cu Mircea Lucescu. Legendarul antrenor vine să ajute naţionala României să se califice la Euro 2020

FRF, întâlnire BOMBĂ cu Mircea Lucescu. Legendarul antrenor vine să ajute naţionala României să se califice la Euro 2020

Echipa națională

Comentarii

Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, a avut o întâlnire cu Mircea Lucescu, dar şi cu noul selecţioner Mirel Rădoi, în care legendarul antrenor le-a dezvăluit tot ce ştie despre naţionala Islandei.

De altfel, Stoichiţă şi Rădoi se vor mai întâlni o dată cu Mircea Lucescu, înaintea partidei cu Islanda.

"Săptămâna trecută am avut o întâlnire cu el şi cu Mirel Rădoi în care ne-a desecretizat tot ce ştie despre naţionala Islandei pe care a întâlnit-o ca selecţioner al Turciei, urmând să ne întâlnim cu el după ce revin din periplu european de observare a jucătorilor pasibili de selecţionare, ne întâlnim din nou cu domnul Lucescu care a avut amabilitatea de a trimite în Turcia să-i să  trimită şi analizele făcute de turci înaintea acelor meciuri", a spus Mihai Stoichiţă.

Mircea Lucescu, învins de Islanda cu 3-0

Mircea Lucescu a înfruntat naţionala Islandei atunci când se afla pe banca tehnică a naţionalei Turciei, în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018. "Il Luce" a prins doar returul din Turcia, atunci când Islanda s-a impus cu 3-0.

Afla mai multe despre: lucescu 

viewscnt
Articole similare