Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Frigul, inamicul public numărul unu! Recordul negativ bifat de suporterii celor de la FCSB, la partida cu FC Hermannstadt

Frigul, inamicul public numărul unu! Recordul negativ bifat de suporterii celor de la FCSB, la partida cu FC Hermannstadt

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus cu scorul de 3-0 împotriva celor de la FC Hermannstadt într-un meci al etapei cu numărul 20 din Superliga României.

Darius Olaru a reuşit o „dublă”, fiind din nou decisiv pentru formaţia de pe primul loc din Superligă.

Mijlocaşul central a ajuns la cota 10 în Superligă, cu dubla reuşită în meciul contra sibienilor de la Hermannstadt, şi este golgheterul campionatului.
 
Mai întâi, Olaru a marcat cu un şut cu stângul din apropiere, în minutul 24, după o centrare a lui Băluţă din partea dreaptă.
 
Apoi, căpitanul FCSB a punctat cu un şut plasat cu stângul, de la marginea careului, după ce Florinel Coman i-a aşezat perfect mingea, în minutul 45.
 
Pe lângă cele 10 goluri, Darius Olaru are în cont şi 3 pase de gol în 27 de meciuri.

Florinel Coman a contribuit şi el decisiv la victoria echipei sale, cu o pasă decisivă la a doua reuşită a lui Olaru, dar şi cu propria reuşită, în a doua repriză.

Totuşi, la prestaţia excelentă a favoriţilor pe Naţional Arena au asistat doar 5.723 de spectatori, conform crainicului partidei.

Această cifră este un record negativ în acest sezon, pentru liderul din Superliga, în condiţiile în care partida a început la ora 20:00, într-o zi de sâmbătă.

Este şi cea mai slabă asistenţă înregistrată la un meci al celor de la FCSB, în actuala stagiune.

Dimensiunea meciului şi frigul, factori importanţi

Frigul şi numele adversarului au fost factori care au contribuit la numărul scăzut de specatori pe stadionul cu o capacitate de 56.000 de locuri.

În Bucureşti s-au înregistrat temperaturi în jur de două grade celsius, la ora de începere a partidei, ora 20:00.

 

Afla mai multe despre: fcsbfc hermannstadtsuperliga 

viewscnt
Articole similare