Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Măldărăşanu şi-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu FCSB. ”I-aş fi schimbat pe toţi la pauză”. Ce a spus despre interesul Rapidului

Marius Măldărăşanu şi-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu FCSB. ”I-aş fi schimbat pe toţi la pauză”. Ce a spus despre interesul Rapidului

Superliga

Comentarii

Hermannstadt a pierdut categoric pe terenul FCSB-ului şi a ratat şansa de a urca pe locurile de play-off. La finalul meciului, Marius Măldărăşanu, antrenorul formaţiei sibiene, a tras concluziile şi nu a avut deloc milă la declaraţii de jucătorii săi.

”Nu sunt multe de spus. Este cel mai slab joc al nostru de după promovare. Nu mi-l explic. Am început temători. Prima repriză a fost execrabilă. A doua repriză am încercat să intrăm în joc. dar s-a văzut că nu putem. Am arătat ca o echipă mică, o echipă care se bate la loc de baraj, nu la play-off. Nu vreau să dăm cu piciorul la munca pe care am făcut-o într-un an şi jumătate. Va trebui să reglăm lucrurile, să spălăm ruşinea în ultima etapă din acest an.

Dacă am fi marcat primii, poate am fi avut mai multă încredere. La cum am arătat astăzi, nu putem vorbi de play-off. Alhassan vrea vacanţă, se gândeşte la FCSB., de aceea nu l-am băgat. Pe undeva îl înţeleg. Este un juctor tânăr. Trebuie să ne facem jocul, dar chiar ma îngrijorează felul în care am arătat astăzi. Mai sunt etape multe. Orice echipă care leagă 2-3 victorii urcă în clasament. Nu trebuie să ne doboare o înfrângere. Greşeala e omenească, dar niciun jucător nu a avut niciun pic de reacţie. Dacă aş fi putut, aş fi schimbat 11 jucători la pauză. Este o realitate.

(n.r. despre zvonurile legate de venirea la Rapid) Nu era nimic real că aş fi fost pe lista lor. A fost o discuţie şi s-a spus că nu sunt pregătit mental să fiu la o echipă care se luptă la câştigarea campionatului. Nu se pune problema, mă bucur că cei de la Rapid merg mai departe cu Bergodi indiferent de punctele pe care le vor scoate”, a spus Marius Măldărăşanu, la finalul meciului cu FCSB.

În urma acestui rezultat, Hermannstadt a rămas pe locul şapte, cu 28 de de puncte după 20 de meciuri.

 

 

Afla mai multe despre: fcsbhermannstadtsuperligă 

viewscnt
Articole similare