You are here:

Fundaşul convocat de Pancu la naţionala U21 a României, debut în Ligue 1 ca titular. Ce notă a primit fotbalistul transferat în această vară

Fundaşul convocat de Pancu la naţionala U21 a României, debut în Ligue 1 ca titular. Ce notă a primit fotbalistul transferat în această vară

Stranieri

Comentarii

Umit Akdag, fundaşul român al celor de la Toulouse, a debutat în Ligue 1 la vârsta de 20 de ani.

Fundaşul naţionalei României U21 cu dublă cetăţenie, română şi turcă, a debutat în tricoul noii sale echipe, Toulouse, în Ligue 1. Fotbalistul în vârstă de 20 de ani, trecut pe la academiile unor cluburi precum FCSB, Chelsea şi Alanyaspor, s-a transferat de la Alanyaspor la Toulouse, în această vară. Akdag va evolua sub formă de împrumut în Ligue 1, cu o clauză de transfer permanent, la capătul perioadei sale de împrumut în Franţa.

Debutul lui Akdag în campionatul Franţei a venit la meciul celor de la Toulouse de pe terenul formaţiei Brest, grupare care evoluează în UEFA Champions League, în acest sezon.

Titular pentru formaţia antrenată de Carles Martinez, Akdag a primit nota 6.9 pentru primul său meci în Ligue 1, conform site-ului Sofascore. Gazdele au deschis scorul în minutul 21, prin reuşita lui Balde. Aboukhlal a ratat un penalty pentru Toulouse, iar scorul pauzei a fost 1-0.

Partide decisive pentru România U21, în luna octombrie

Akdag a fost înlocuit în minutul 86 al partidei, de către Canvot. Romain Faivre şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, iar partida s-a încheiat cu scorul de 2-0. "Tricolorii" U21 vor înfrunta selecţionatele U21 din Muntenegru şi Elveţia în ultimele două etape ale preliminariilor pentru EURO 2025 U21.

Afla mai multe despre: ligue 1daniel pancuumit akdagtoulouse 

viewscnt
Articole similare