Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fundaşul ”trimis” de polonezi la FCSB s-a transferat în Germania

Fundaşul ”trimis” de polonezi la FCSB s-a transferat în Germania

FCSB

Comentarii

Internaţionalul finlandez Robert Ivanov (28 de ani) şi-a încheiat contractul cu polonezii lui Warta Poznan, însă nu a mai ajuns la FCSB, aşa cum anunţa presa din Polonia.

Mai multe publicaţii poloneze anunţau că Robert Ivanov va deveni jucătorul celor de la FCSB, după ce i-a expirat contractul lui Warta Poznan.

Chiar anunţau că jucătorul şi-a negociat contractul cu Gigi Becali şi ar fi solicitat în jur de 30.000 de euro pe lună, cât primeşte Florinel Coman.

Robert Ivanov a ajuns în Germania

Cu toate acestea, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a anunţat că nu s-a pus niciodată problema ca Robert Ivanov să ajungă sub comanda lui Elias Charalambous.

Frate, asta este ceva...În afară de faptul că pe un finlandez n-ar trebui să-l cheme Robert Ivanov... Pe ei în cheamă Pukki, Raikkonen.

Nu ştiu cine este băiatul ăsta. Nu ştiu şi asta este ceva şocant. Cineva aruncă un nume pe piaţă şi dup-aia se comentează: `FCSB refuzată de... `. Domne, nu ştim cine este. Este posibil să refuze, dar este greu să refuzi ceva ce nu ţi se propune.

E ca şi cum ai aştepta să câştigi la loto fără să joci. Nu merge. Nu ştim cine este Robert Ivanov!”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Robert Ivanov nu a mai ajuns la FCSB, dar s-a transferat în liga secundă din Germania, la Eintracht Braunschweig.

Bine ai venit, Robert Ivanov! Internaţionalul finlandez a semnat cu <<Leii>> un contract valabil până în iunie 2025”, au scris nemţii pe pagina oficială de Twitter a clubului.

 

Eintracht Braunschweig are în palmares un titlu de campioană a Germaniei, în sezonul 1966/1967.

Afla mai multe despre: robert ivanovgermaniabraunschweig 

viewscnt
Articole similare