Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Robert Ivanov la FCSB? Mihai Stoica a dezvăluit care sunt şansele de transfer | EXCLUSIV

Robert Ivanov la FCSB? Mihai Stoica a dezvăluit care sunt şansele de transfer | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Presa din Polonia a anunţat, în ultimele săptămâni, că FCSB insistă pentru transferul fundaşului central finlandez Robert Ivanov (), legitimat până de curând la Warta Poznan, formaţie de primă ligă.

Cu toate acestea, adevărul pare să nu fie acesta, iar informaţiile venite dinspre Polonia sunt false.

Ce spune Mihai Stoica despre Robert Ivanov

Robert Ivanov nu şi-a mai prelungit contractul cu Warta Poznan, iar de câteva zile este liber de contract. Cu toate acestea, internaţionalul finlandez nu are cum să ajungă la FCSB.

  • Robert Ivanov a fost convocat în naţionala Finlandei pentru ”dubla” cu Slovenia şi San Marino din preliminariile pentru EURO 2024, din luna iunie.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a declarat că nu îl cunoaşte pe acest fotbalist, nu ştie cine a născocit toată povestea şi nu există şanse ca aceasta să ajungă la FCSB, în ciuda tuturor informaţiilor apărute în spaţiul media.

Frate, asta este ceva...În afară de faptul că pe un finlandez n-ar trebui să-l cheme Robert Ivanov... Pe ei în cheamă Pukki, Raikkonen.

Nu ştiu cine este băiatul ăsta. Nu ştiu şi asta este ceva şocant. Cineva aruncă un nume pe piaţă şi dup-aia se comentează: `FCSB refuzată de... `. Domne, nu ştim cine este. Este posibil să refuze, dar este greu să refuzi ceva ce nu ţi se propune.

E ca şi cum ai aştepta să câştigi la loto fără să joci. Nu merge. Nu ştim cine este Robert Ivanov!”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Polonezii au fost atât de sigur de discuţiile dintre FCSB şi Robert Ivanov încât au înaintat şi sume. Stoperul ar fi cerut un salariu foarte mare - în jur de 360.000 de euro pe an. Adică, 30.000 de euro pe lună, exact cât primeşte Florinel Coman la echipă.

Întregul scenariu a fost demontat de către Mihai Stoica, cel care a afirmat că habar n-are cine este Robert Ivanov şi cum s-a ajuns la asemenea zvonuri.

Afla mai multe despre: robert ivanovmihai stoica 

viewscnt
Articole similare