You are here:

Furt de o jumătate de milion de euro la Jocurile Olimpice de la Paris. Victima a fost legendarul Zico

Furt de o jumătate de milion de euro la Jocurile Olimpice de la Paris. Victima a fost legendarul Zico

Jocurile olimpice

Comentarii

Legendarul fotbalist brazilian Zico (71 de ani) a fost victima unui furt de 500.000 de euro la Paris, unde se află pentru Jocurile Olimpice.

Zico, victima unui jaf de o jumătate de milion de euro

Sosit la Paris pentru a asista la Jocurile Olimpice pe baza unei invitaţii din partea delegaţiei braziliene, fostul fotbalist Zico a avut un început foarte prost de şedere în capitala Franţei. Potrivit Le Parisien, fostul fotbalist a fost victima unui furt., joi, în momentul în care ieşea din hotel.

Conform cotidianului, fostului jucător i-ar fi fost furată o servietă lăsată în partea din spate a vehiculului. Două persoane ar fi fost implicate în furt.

În timp ce unul dintre cei doi s-a apropiat de şoferul de taxi pentru a crea o diversiune, complicele său a profitat de ocazie pentru a fura bunurile lui Zico fără să fie văzut de cineva.

Conform primelor informaţii, prejudiciul constă într-un ceas de lux, diamante şi bani în valoare totală de aproximativ 500.000 de euro.

Zico a fost unul dintre cei mai mari fotbalişti brazilieni din istorie. Printre multe altele, el a făcut parte din marea generaţie a Braziliei de la Cupa Mondială din 1982, cunoscută drept cea mai bună echipă naţională care nu a câştigat un Campionat Mondial.

Afla mai multe despre: jocurile olimpicejafzicoparis 

viewscnt
Articole similare