Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Tamaş, anunţ despre încheierea carierei: ”Mi-e frică să mă gândesc la retragere, antrenor nu aş putea să fiu”

Gabi Tamaş, anunţ despre încheierea carierei: ”Mi-e frică să mă gândesc la retragere, antrenor nu aş putea să fiu”

FC Voluntari

Comentarii

Ajuns la 38 de ani, Gabi Tamaş consideră să retragă din activitate.

FC Voluntari este revelaţia actualului sezon din Liga 1, după ce a reuşit să încheie anul pe poziţia a treia în campionat.

Formaţia lui Liviu Ciobotariu a surprins aproape meci de meci şi a reuşit să obţină rezultate impresionante împotriva echipelor mult mai bine cotate.

După ce a scăpat de retrogradare sezonul trecut graţie barajului, formaţia ilfoveană este acum favorită la play-off şi a reuşit să prindă şi semifinalele Cupei României.

Mare parte din succesul echipei s-a bazat pe defensiva solidă pusă la punct de Liviu Ciobotariu şi condusă din teren de Gabi Tamaş.

Fostul internaţional român este de departe cel mai experimentat jucător din lotul celor de la Voluntari şi a fost decisiv în ascensiunea surprinzătoare a clubului.

Însă, ajuns la o anumită vârstă, acesta ar putea fi ultimul sezon în care formaţia ilfoveană se bucură de aportul lui Gabi Tamaş.

Gabi Tamaş, anunţ despre retragerea din activitate

Fundaşul central a recunoscut după încheierea anului cu Voluntari că se gândeşte la retragere, însă a clarificat acum că nu are nimic plănuit pentru momentul în care îşi încheie activitatea.

După ce a fost o scurtă perioadă jucător-preşedinte la începutul sezonului, este probabil ca Tamaş să ajungă în zona de management după retragere, întrucât a spus că nu ar dori să devină antrenor.

Mi-e frică să mă gândesc la retragere. Nu am luat drumul, nu mă gândesc ce voi face după. Nici nu vreau să mă gândesc daca ma las de fotbal ce fac.

Poate tot în fotbal. Mi-e greu să mă gândesc la retragere. Antrenor nu aş putea să fiu”, a declarat Gabi Tamaş.

În 2022 se vor face 20 de ani de la începutul carierei lui Gabi Tamaş. În această perioadă, fostul internaţional român, care are 67 de selecţii pentru România, a evoluat la Dinamo, Galatasaray, Spartak Moscova, AJ Auxerre, West Brom, Doncaster, Watford, FCSB, Cardiff City, Hapoel Haifa, Astra, U Cluj şi FC Voluntari.

Afla mai multe despre: gabi tamaş 

viewscnt
Articole similare