Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gafeurul lui Dinamo, făcut praf în urma gestului făcut la naţională: ”Ai ajuns acolo cum ai ajuns şi ne mai iei şi la mişto”

Gafeurul lui Dinamo, făcut praf în urma gestului făcut la naţională: ”Ai ajuns acolo cum ai ajuns şi ne mai iei şi la mişto”

Echipa națională

Comentarii

Deniz Giafer a fost criticat dur de Robert Niţă, fostul atacant al Stelei şi al Rapidului, pentru gestul făcut după ce a marcat pentru naţionala U20.

Deniz Giafer a fost aruncat în primul 11 al lui DInamo, în cea mai negră perioadă a clubului. La doar 20 de ani, fundaşul central a fost împins la prima echipă şi nevoit să dispute mai multe partide în Liga 1, deşi nu era pregătit pentru acestea.

După un început mai mult decât decent, slăbiciunile lui Giafer au început uşor, uşor să fie expuse. Vali Gheorghe l-a făcut de râs în derby-ul cu FCSB, la super-golul marcat de fostul jucător al Astrei, iar în următorul meci în care a jucat, împotriva Universităţii Craiova, a fost eliminat după 16 minute.

Gafeurul lui Dinamo, făcut praf în urma gestului făcut la naţională

Prestaţiile tânărului jucător au fost criticate dur de diverse voci din fotbalul românesc, iar convocarea sa la naţionala U20 a surprins, având în vedere forma slabă prin care trecea. Sub conducerea lui Lobonţ, Giafer a marcat împotriva Cehiei şi a sărbătorit prin a îşi acoperi ochii şi urechile, în semn că nu aude criticile.

Deşi a afirmat că nu încerca să transmite vreun mesaj şi că aşa se bucură la goluri de când era juniori, Giafer a fost, din nou, criticat. Robert Niţă a dat de pământ cu tânărul fundaş central, spunând că acesta nu poate reacţiona astfel la acel gol.

L-am văzut şi pe copilul ăsta, care probabil e talentat. Ajunge la echipa naţională, dă un gol de pe linia porţii şi apoi se bucură. Am văzut cu toţii cum a făcut-o.

Mă, după ce că ai jucat cum ai jucat în ultimele 15 meciuri, ai ajuns acolo cum ai ajuns, ne mai iei şi la mişto, după ce că o împingi în poartă de pe linie? Tinerii nu ştiu să profite de oportunităţile care li se ivesc! E jale”, a declarat Robert Niţă, pentru Pro X.

Afla mai multe despre: deniz giaferrobert niţădinamoromânia u20 

viewscnt
Articole similare