You are here:

Gata cu experimentele lui Mihai Rotaru la Universitatea Craiova! "Echipa avea rezultate cu Reghecampf. Acum este dezordonată"

Gata cu experimentele lui Mihai Rotaru la Universitatea Craiova! "Echipa avea rezultate cu Reghecampf. Acum este dezordonată"
Comentarii

Acţionarul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, poate doar asista la rezultatele negative ale echipei sale, până va instala un nou antrenor, principalul motiv văzut de experţi pentru cădere.

Mihai Rotaru trebuie să se grăbească! "După ce a plecat el, echipa a revenit la acelaşi joc. Nu vezi ceva pregătit"

Rapid Bucureşti a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia Universitatea Craiova, într-un meci al etapei a 14-a din Superliga.

A fost încă o confirmare a faptului că Universitatea Craiova are nevoie de antrenor, pentru a-şi atinge obiectivele trasate la startul sezonului. 

În Giuleşti, Corneliu Papură a figurat ca antrenor principal, dar la Universitatea Craiova s-a vehiculat sosirea unui antrenor bulgar, care a condus atât naţionala ţării natale, cât şi reprezentativa Bosniei. 

Constantin Zotta a evidenţiat mâna unui antrenor care să aibă capacitatea de a pune pe picioare echipe din Bănie. 

"Bineînţeles că contează antrenorul. Craiova începuse să joace mai bine, să aibă rezultate, odată cu venirea lui Reghecampf, iar după ce a plecat a revenit la acelaşi joc. 

Vedem jucători cu calitate, însă sunt individualişti, nu vezi ceva pregătit. Se vede că e o echipă dezordonată. N-am văzut acele ocazii multe despre care vorbeşte Vlădoiu. O victorie total meritată a Rapidului, mult mai bună decât Craiova.

E nevoie de cineva care să fie ascultat, să aibă valoare", a spus expertul Orange Sport. 

Rezultatul l-a încântat şi pe fostul fotbalist important al Rapidului, Ovidiu Herea, care a văzut o singură echipă pe teren, în Giuleşti. 

"Rapid a meritat victoria. A avut o evoluţie consistentă, a stat bine defensiv. N-am văzut acele multe ocazii despre care vorbea Vlădoiu", a spus Ovidiu Herea, ex-mijlocaşul "vişiniilor". 

În clasament, Rapid este pe locul 3, cu 26 de puncte, iar Universitatea Craiova ocupă locul 4, cu 22 de puncte.

Afla mai multe despre: rapid universitatea craiovamihai rotaruantrenor universitatea craiovaconstantin zottaovidiu herea 

viewscnt
Articole similare