Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bergodi s-a bucurat ca un fotbalist în Rapid - Universitatea Craiova! Italianul s-a descătuşat şi a alergat în direcţia marcatorului

VIDEO | Bergodi s-a bucurat ca un fotbalist în Rapid - Universitatea Craiova! Italianul s-a descătuşat şi a alergat în direcţia marcatorului

Rapid

Comentarii

Antrenorul Rapidului, Cristiano Bergodi, a oferit un nou moment superb. De această dată a alergat în direcţia grupului de jucători care se bucura pentru al doilea gol pe Giuleşti, cu Universitatea Craiova, în Superliga.

Cristiano Bergodi chiar ştie să se bucure! A alergat zeci de metri ca să se bucure alături de Borja Valle

Rapid Bucureşti a primit vizita celor de la Universitatea Craiova, duminică, de la 20:30,  în direct pe Orange Sport 1, iar giuleştenii au câştigat partida din Giuleşti. 

A fost o victorie convingătoare pentru Rapid, după remiza de la Arad cu UTA, scor 2-2. Funsho a deschis scorul înainte de pauză, după o acţiune frumoasă de atac la care Petrila a contribuit cu pasa decisivă. 

Gazdele au pistonat şi după pauză, iar 2-0 s-a făcut spre finalul partidei. Borja Valle a ales să finalizeze de la marginea careului, a tras, iar cu noroc mingea a intrat în poarta lui Popescu, care n-a mai putut interveni. 

A fost momentul de descătuşare al lui Cristiano Bergodi, care a alergat jumătate de teren pentru a fi în mijlocul grupului de fotbalişti, care se bucura pentru a doua reuşită, în minutul 80. 

Italianul s-a îmbrăţişat cu elevii săi şi le-a transmis un mesaj de mobilizare pentru finalul partidei. 

De asemenea, pentru Cristiano Bergodi a fost şi un motiv de bucurie, întrucât l-a introdus din primul minut pe Borja Valle ca atacant central, după ce l-a ales în faţa tânărului Alexandru Stan, atacant central de meserie. 

Afla mai multe despre: cristiano bergodirapid universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare