You are here:

"Gata, gata!". În mijlocul bucuriei, Mircea Lucescu şi-a arătat intenţiile, într-o primă reacţie

"Gata, gata!". În mijlocul bucuriei, Mircea Lucescu şi-a arătat intenţiile, într-o primă reacţie

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul naţionalei României, Mircea Lucescu, a tras primele concluzii după victoria la scor cu Cipru. Pentru tricolori urmează o nouă deplasare, marţi, iar "Il Luce" nu s-a lăsat dus de valul celei de la Larnaca.

Într-o primă reacţie, Mircea Lucescu şi-a anunţat intenţiile: "Ca stil ne apropiem de ce făceam înainte, controlăm, pasăm"

România, cu Mircea Lucescu pe banca tehnică, a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 3-0, selecţionata Ciprului, în a treia etapă a grupei C2 a Ligii Naţiunilor. 

Tricolorii sunt pe primul loc în clasament, cu 9 puncte, după ce au câştigat şi primele două confruntări din grupă şi sunt singurii cu un parcurs perfect în liga C. 

Experţii au transmis că România nu mai are ce căuta în liga C, iar Mircea Lucescu a aprobat ce a văzut în deplasarea din Cipru. Selecţionerul a transmis că a reuşit să readucă o parte a stilului de joc din trecut. El a încheiat cu o propoziţie prin care şi-a arătat intenţia de a câştiga şi în Lituania. 

"O foarte bună primă repriză, excelentă. 3-0 nu prea reflectă realitatea, că am mai avut situaţii de a marca. Ne-am apărat bine, au fost decişi în duelurile individuale şi am controlat jocul, un lucru important. Se apropie ca stil de joc cu ce făceam noi cu mulţi ani înainte, să controlăm mingea şi să pasă. Victoria e victorie, urmează un alt meci dificil. Trecem de la 30 de grade la şapte grade, iar terenul aici a fost moale. Acolo ne aşteaptă un teren greu, din cauza ploii şi a temperaturii. 

Îmi pare rău că l-am pierdut pe Bancu pentru meciul cu Lituania, dar îmi pare bine pentru băieţi că au înlănţuit trei victorii. Meciul ăsta a trecut, urmează alt meci la fel de important. Meciul următor e extrem de important, poate fi din punct de vedere al realizărilor unul care să ne asigure calificarea. 

(n.r. - Răzvan Marin şi Radu Drăguşin au marcat) Bine că au marcat, îi felicităm, îmbrăţişăm, dar gata, gata! Vine alt meci", a declarat selecţionerul României, Mircea Lucescu, la Prima TV.

Afla mai multe despre: mircea lucescumircea lucescu romaniacipru romania 

viewscnt
Articole similare