You are here:

"Suntem din altă ligă. Nu putem juca împotriva lor". Prima reacţie categorică după victoria cu Cipru. România, unică în Liga Naţiunilor

"Suntem din altă ligă. Nu putem juca împotriva lor". Prima reacţie categorică după victoria cu Cipru. România, unică în Liga Naţiunilor

Echipa națională

Comentarii

Basarab Panduru şi Florin Gardoş au oferit primele reacţii după Cipru - România 0-3, iar una dintre concluzii a fost că locul tricolorilor nu este în liga actuală. De asemenea, pentru repriza a doua s-au găsit circumstanţe atenuante.

Performanţa unică reuşită de România în liga din Nations League! "Nu avem de ce să jucăm cu Cipru, Kosovo şi Lituania"

România a învins Cipru, scor 3-0, în liga C din Nations League, într-o grupă din care mai fac parte Lituania şi Kosovo, în care tricolorii au maximum de puncte. În Larnaca, Dennis Man, Răzvan Marin şi Radu Drăguşin au fost marcatorii, iar după primele 45 de minute naţionala şi-a păstrat forţele şi pentru duelul de peste câteva zile, cu Lituania. 

"Rezultatul e bun, trebuie să fim bucuroşi, mulţumiţi de rezultat. În meci se mai poate discuta, că au mai fost momente poate mai puţin bune, dar una peste alta rezultatul e bun, echipa arată bine cu Mircea Lucescu. Aşteptam să văd ce mare surpriză a pregătit cel mai bun antrenor al Ciprului, dar nu s-au prezentat la meciul ăsta, la acest rezultat. 

Reacţie categorică după Cipru - România: "Arătăm că suntem din altă ligă"

Am terminat o repriză în mare forţă, după care unii jucători n-au mai respectat nişte lucruri puse la punct de antrenor la pauză şi au încercat să marcheze. Arătăm că suntem din altă ligă, nu putem juca cu Cipru, Kosovo şi Lituania, că suntem mai buni. 

Să spunem că am fost mai relaxaţi în repriza a doua, am cam uitat cine suntem. Am văzut 3-0 şi ne-a plăcut şi am încercat să luăm acţiuni pe cont propriu. Rezervele nu au reuşit să vină cu ceva noi, dar una peste alta nu mi-a plăcut repriza a doua, dar e de lucrat în continuare", a spus expertul Basarab Panduru, la Prima TV. 

Aflat lângă Basarab Panduru, Florin Gardoş, fostul fundaş al naţionalei României, a remarcat un aspect din jocul adversarei. 

"Ce m-a mirat a făcut că Cipru, la 3-0, a făcut acelaşi pressing. Nu s-au învăţat minte şi era să-i prindem. Noi am domolit jocul pentru ce urmează, cu Lituania", a spus fostul apărător central. 

România domină Liga C din Nations League

Echipa lui Mircea Lucescu este singura cu victorii pe linie în Liga C din Nations League, iar o nouă victorie ar asigura, într-o mare măsură, barajul pentru Cupa Mondială. 

Elevii lui Mircea Lucescu sunt lideri în grupa C2, cu nouă puncte din trei meciuri, Kosovo se află pe locul secund, cu şase puncte, Cipru e pe trei, cu trei puncte, în timp ce Lituania a pierdut toate cele trei partide disputate în grupă.

Următorul meci al României va fi marţi, cu Lituania, în deplasare, la Kaunas, marţi, de la 21:45. 

Afla mai multe despre: basarab panduruflorin gardoscipru romaniaromania liga natiunilor 

viewscnt
Articole similare