Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Gata! Trebuie să ne trezim”. Bătută de juniorii FCSB-ului, FC Botoşani sună adunarea: ”E un joc care ne-a umilit”. Următorul adversar: CFR Cluj. O nouă umilinţă pentru moldoveni?

”Gata! Trebuie să ne trezim”. Bătută de juniorii FCSB-ului, FC Botoşani sună adunarea: ”E un joc care ne-a umilit”. Următorul adversar: CFR Cluj. O nouă umilinţă pentru moldoveni?

FC Botoșani

Comentarii

Mihai Ciobanu (62 de ani) a tras concluziile după meciul pierdut de FC Botoşani, în faţa celor de la FCSB, în Cupa României. Acesta le-a reproşat jucătorilor săi lipsa de atitudine din ultima perioadă, dar mai ales în meciul acesta.

FC Botoşani a fost învinsă de FCSB, scor 0-2, într-un meci din etapa a treia a grupei B din Cupa României.

Vicecampioana României a trimis pe teren o echipă improvizată, mulţi dintre aceştia fiind doar juniori. Golurile au fost marcate de Muşi ’53 şi Tănasă ’90.

”Gata! Trebuie să ne trezim”. Bătută de juniorii FCSB-ului, FC Botoşani sună adunarea: ”E un joc care ne-a umilit”. Următorul adversar: CFR Cluj. O nouă umilinţă?

La finalul meciului, antrenorul formaţiei moldovene, Mihai Ciobanu, a fost extrem de supărat pentru lipsa de atitudine a jucătorilor din ultimele meciuri.

Totodată, tehnicianul speră să vadă o altă faţă a celor de la FC Botoşani în meciul viitor, atunci când adversară va fi chiar campioana României, CFR Cluj, în Liga 1.

”E dureros că mergem din eşec în eşec şi se pare că criza este profunda la jocul echipei. Mai avem două etape, trebuie să ne gândim că atât de mult am coborât nivelul încât îmi e teamă să nu ne scufundăm.

Nimeni altcineva nu poate să rezolve problema asta decât jucătorii noştri, vestiarul, cei care intră în teren, tot aşteaptă ceva, de undeva.

Dacă astăzi nu am reuşit decât să fim previzibili şi uşor de citit de adversari, nu se poate aşa ceva. Trebuie să ne schimbăm fundamental atitudinea. De câţiva ani, la Botoşani, am fost apreciaţi de fotbalul românesc. Trebuie să fim realişti, parcă suntem rupţi de realitate.

Trebuie să fie o schimbare radicală de atitudine. Asta nu se găseşte de cumpărat. Trebuie să fie doar în mintea fotbaliştilor. Am încercat să le ridicăm moralul. E un joc care ne-a umilit. 

Gata, trebuie să ne trezim, cumva trebuie să ne trezim. Vine campioana ţării (n.r. CFR Cluj) peste 48 de ore şi ce facem?

Eu am vorbit zilele astea foarte mult cu ei. Am crezut că răspunsul lor va fi astăzi pe teren. Sunt foarte supărat pe ei. Suntem toţi în aceeaşi corabie. Dacă nu tragem toţi la fel, corabia se poate scunfunda”, a declarat Ciobanu, după meci.

Afla mai multe despre: fc botosanifcsb 

viewscnt
Articole similare