Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George, fratele lui Valerică Găman, a condus duelul dintre Voluntari şi FCSB. Edi Iordănescu: ”Nu ştiu dacă a fost inspirată delegarea, având în vedere rudenia”

George, fratele lui Valerică Găman, a condus duelul dintre Voluntari şi FCSB. Edi Iordănescu: ”Nu ştiu dacă a fost inspirată delegarea, având în vedere rudenia”

FCSB

Comentarii

FC Voluntari şi FCSB au remizat în partida din ultima etapă a turului sezonului regulat, scor 0-0.

Voluntari a încheiat seria de victorii consecutive a FCSB-ului la şapte. Pe stadionul ce poartă numele tatălui său, Edi Iordănescu nu a reuşit să îşi conducă echipa către un al optulea succes la rând.

”Roş-albaştrii” nu au reuşit nici măcar să marcheze în poarta Voluntariului, iar, după ce gazdele au ratat o multitudine de ocazii, partida s-a încheiat 0-0.

Astfel, după victoria cu Dinamo, CFR a reuşit să mai adauge două puncte în distanţa până la FCSB. Mai mult, Universitatea Craiova, ocupanta locului trei, a pierdut şi ea teren, după ce a plecat învinsă de la Ovidiu.

Formaţia pregătită de Edi Iordănescu încă îşi revine după Covid şi o duce mai mult decât decent în campionat, având în vedere cum a început sezonul echipei lui Becali.

În play-off punctele se înjumătăţesc, astfel că diferenţa de opt puncte dintre CFR şi FCSB, dacă ar rămâne aceasta, ar deveni una de doar patru puncte, iar ”roş-albaştrii” ar putea recupera teren.

George, fratele lui Valerică Găman, a condus duelul dintre Voluntari şi FCSB

După egalul cu Voluntari, Edi Iordănescu a atras atenţia asupra unui aspect al meciului care nu i s-a părut deloc inspirat, delegarea lui George Găman.

Centralul este frate cu Valerică, fotbalist la contracandidata la titlu Universitatea Craiova, iar tehnicianul FCSB-ului a fost nemulţumit de felul în care acesta a condus partida, chiar dacă susţine că îl apreciază ca arbitru.

Îmi pare rău, pentru că totuşi e un arbitru pe care eu îl apreciez, un arbitru foarte bun, dar cred că puţin neinspirată delegarea lui la acest meci, ţinând cont de sistemul relaţional şi de rudenia cu Valerică.

Asta e realitatea, eu nu mă feresc de cuvinte şi spun ce văd şi ce cred”, a declarat Edi Iordănescu.

În actuala stagiune, George Găman a mai condus cinci partide în campionat, pe lângă cea dintre Voluntari şi FCSB, însă doar într-una dintre acestea a jucat o candidată la titlu. Pe 31 iulie, Găman a fost la centrul victoriei CFR-ului cu Chindia, scor 1-0.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare