Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iuliu Mureşan, cuvinte grele pentru Rednic şi jucătorii săi după o nouă înfrângere: ”Suntem jenanţi atât ca joc, cât şi ca atitudine”

Iuliu Mureşan, cuvinte grele pentru Rednic şi jucătorii săi după o nouă înfrângere: ”Suntem jenanţi atât ca joc, cât şi ca atitudine”
Comentarii

Dinamo a pierdut clar, pe teren propriu, confruntarea din ultima etapă a sezonului regulat, împotriva CFR-ului, scor 0-3.

Dinamo şi-a continuat seria neagră din campionat în meciul cu CFR. Deşi era clar că ardelenii vin ca favoriţi la Bucureşti, ”câinii” sperau la o surpriză, după ce şi Rapid a reuşit să învingă campioana.

Însă, n-a fost să fie pentru dinamovişti, care erau conduşi cu 2-0 după doar 17 minute. Încă un gol în repriza secundă a stabilit scorul final, 3-0 pentru CFR, în Ştefan cel Mare.

Dinamo nu a mai reuşit să câştige în campionat de pe 2 august, iar după înfrângerea cu clujenii a devenit echipa cu cele mai multe înfrângeri în turul sezonului regulat, 11.

Formaţia de la ultima poziţie Clinceni, a pierdut 10, dar nu a câştigat niciun meci şi mai are de disputat o partidă, luni, împotriva Rapidului.

În urma înfrângerii cu CFR, Iuliu Mureşan a avut cuvinte grele pentru Rednic şi echipa sa. Deşi a spus că are încredere în tehnician şi metodele sale, administratorul special al lui Dinamo a criticat felul în care se prezintă Dinamo.

Mureşan este nemulţumit de atitudinea şi jocul echipei şi a recunoscut că, dacă va continua aşa, ”câiniI” nu vor ieşi din această serie neagră prea curând.

Iuliu Mureşan, cuvinte grele pentru Rednic şi jucătorii săi după o nouă înfrângere

Nu ştiu dacă se adânceşte, continuă, deja e un deja vu la echipă, în minutul 20 suntem conduşi cu 2-0 pentru a nu ştiu câta oară şi jucăm un pic mai bine în repriza a doua.

Sau, altă dată am început mai bine şi am terminat benzina în minutul 70 şi am luat goluri la sfârşit.

Din păcate nu merg bine lucrurile, suntem jenanţi atât ca joc, cât şi ca atitudine şi trebuie să facem să se schimbe ceva, pentru că dacă se continuă aşa...

Ce mă îngrijorează este că luăm goluri cu uşurinţă şi de dat dăm foarte greu şi asta e o mare problemă şi pe viitor. Am încredere în munca pe care o face Rednic la echipă.

Avem un blocaj mental din care vom putea ieşi jucând un meci bine, mai arţăgos şi să obţinem o victorie, asta ne lipseşte.

Eu încerc să intervin şi să ajut, dar astea sunt decizii pe care nu le iau eu întotdeauna, sper că înţelegeţi”, a declarat Iuliu Mureşan.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare