Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Puşcaş, un ”Eduard Radaslavescu de Italia”? Antrenorul lui Bari explică: ”Asta m-a făcut să îl înlocuiesc imediat”

George Puşcaş, un ”Eduard Radaslavescu de Italia”? Antrenorul lui Bari explică: ”Asta m-a făcut să îl înlocuiesc imediat”

Stranieri

Comentarii

Internaţionalul român George Puşcaş (27 de ani) a fost folosit ca titular la Bari în deplasarea de la Modena, dar a fost scos la pauză.

Antrenorul lui Bari, despre ce probleme a avut Puşcaş pentru a-l schmba

Bari a încheiat la egalitate partida de pe terenul celor de la Modena, scor 1-1, în cadrul etapei cu numărul 31 din Serie B.

La oaspeţi, internaţionalul român George Puşcaş a început partida ca titular, dar a fost înlocuit la pauză, când scorul era încă 0-0. Vincenzo Colangiuli i-a luat locul în teren.

La finalul meciului, antrenorul Giuseppe Iachini a detaliat de ce l-a schimbat pe atacantul român după doar 45 de minute de joc.

”Puşcaş s-a întors doar de trei zile şi a ajuns doar la câteva mingi. Asta m-a făcut să îl înlocuiesc imediat. Pe final, am vrut să pun trei atacanţi, dar din cauza problemelor cu Di Cesare şi Maita, am fost nevoit să păstrez sistemul”, a explicat Giuseppe Iachini, după meci.

Tot la Bari, Malcom Edjouma, fostul mijlocaş de la FCSB, a fost rezervă şi a intrat în minutul 86, când scorul final de 1-1 era deja stabilit.

George Puşcaş a fost împrumutat la începutul acestui an de Bari de la Genoa. Atacantul român a jucat în total 11 meciuri şi a marcat două goluri pentru divizionara secundă din Italia.

În urma acestui rezultat de egalitate, Bari ocupă locul 14, cu 35 de puncte acumulate în 31 de etape scurse din Serie B.

Afla mai multe despre: george puscasserie bstranieri 

viewscnt
Articole similare