Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie! Dorit de Gigi Becali, a semnat cu o echipă de Champions League

Răsturnare de situaţie! Dorit de Gigi Becali, a semnat cu o echipă de Champions League

Superliga

Comentarii

David Kiki nu va mai continua la Farul Constanţa şi din sezonul următor. Fundaşul din Benin ar fi refuzat oferta propusă de ”marinari” pentru prelungirea contractului şi s-a înţeles cu o echipă din străinătate.

David Kiki, unul dintre artizanii titlului cucerit de Farul în sezonul trecut, a refuzat să îşi prelungească înţelegerea cu ”marinarii”, deşi conducerea constanţenilor i-ar fi propus un salariu mai mare. 

Kiki pleacă de la Farul şi se duce să se lupte pentru grupele Champions League!

Conform gsp.ro, internaţionalul din Benin ar fi bătut palma cu Ludogorets Razgrad, liderul la zi din Bulgaria şi campioana en-titre din ţara vecină. Kiki nu este străin de campionatul Bulgariei. Acesta a mai jucat pentru Montana (2020-2021) şi Arda (2021-2022), două echipe fără aspiraţii pentru cupele europene la vremea respectivă.

Sursa citată susţine că David Kiki nu a prins niciun minut în meciul cu FCSB din cauza refuzului de a-şi prelungi înţelegerea cu alb-albaştrii. Astfel, fundaşul campioanei va pleca de la malul Mării Negre după doar două sezoane.

Radunovic pleacă, Kiki semnează în Bulgaria. Pe cine aduce Gigi Becali?

Risto Radunovic este pe picior de plecare de la FCSB, iar muntenegreanul a anunţat că intenţionează să facă acest lucru chiar din vară, deşi contractul său cu liderul Superligii expiră abia în iarnă. 

Gigi Becali a dat de înţeles în urmă cu două luni că David Kiki ar fi o alternativă bună pentru postul de fundaş stânga la FCSB, însă se pare că acest lucru nu se va mai realiza. Astfel, patronul roş-albaştrilor trebuie să se reorienteze, deoarece poziţia de fundaş stânga se va subţia, cel mai probabil în vară.

”Dacă-l vreau pe Kiki, vorbesc cu Hagi. Intră în ultimele şase luni. Nu-l vreau aşa niciodată de la Hagi, nu-i fac niciodată în viaţa mea lui Hagi aşa ceva. Jucătorul îmi place, doar că niciodată nu fac aşa ceva.

Bă Gică, pot? Îl întreb. Şi la Louis Munteanu, dacă zice da, atunci da, dar altfel nu fac. După Gică fac după înţelegere, nu după regulament”, spunea Gigi Becali la Orange Sport, în urmă cu două luni.

 

Afla mai multe despre: faruldavid kikigigi becali 

viewscnt
Articole similare