Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mi-am pus amprenta asupra carierei lui”. I-a fost antrenor, iar jucătorul a ”explodat” în acest sezon la FCSB: ”Sunt convins” | EXCLUSIV

”Mi-am pus amprenta asupra carierei lui”. I-a fost antrenor, iar jucătorul a ”explodat” în acest sezon la FCSB: ”Sunt convins” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Adrian Şut (24 de ani) a adus victoria FCSB-ului în partida cu Farul Constanţa, iar fostul său antrenor a vorbit despre perioada prin care trece mijlocaşul roş-albaştrilor. Acesta a devenit unul dintre oamenii de bază ai liderului din Superliga României.

FCSB s-a impus pe terenul celor de la Farul Constanţa, scor 1-0, în etapa a doua din play-off-ul Superligii României.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Adrian Şut, în minutul 82, în urma unui corner executat de Florinel Coman.

Acesta a fost a treia reuşită a mijlocaşului de 24 de ani pentru bucureşteni în cele 35 de meciuri jucate în acest sezon în toate competiţiile.

Cui ar trebui să-i fie recunoscător jucătorul momentului de la FCSB

Despre forma foarte bună pe care o traversează Adrian Şut a vorbit şi Ilie Poenaru, antrenor ce l-a avut pe actualul jucător al FCSB-ului sub comanda sa la Academica Clinceni.

Şut a jucat la ilfoveni timp de doi ani, între 2018 şi 2020. În 2019 a fost achiziţionat de FCSB, care l-a lăsat la Clinceni împrumut pentru încă un sezon.

Poenaru a scos în evidenţă calităţile pe care le are Şut în joc şi a reamintit pe ce poziţii a jucat acesta în perioada petrecută la Academica.

De asemenea, tehnicianul are încredere că marcatorul golului de trei puncte din meciul cu Farul poate deveni un om important şi la echipa naţională.

”Mi-am cam pus amprenta asupra carierei lui şi mă bucur foarte mult pentru el. Merită. Eu ştiu cât am muncit cu el, ştiu ce poate, îşi doreşte foarte mult şi sunt convins că în perioada următoare va fi un jucător de bază al naţionalei.  

Când l-am luat de la Pandurii, venise de pe poziţia de inter, l-am transformat în şesar, optar. Am jucat şi câteva meciuri cu el zecar, în care mi-a şi marcat.  

E clar că s-a maturizat, e mult mai disciplinat, a câştigat în maturitate şi echilibru”, a declarat Poenaru, pentru Orange Sport.

Ca încă o confirmare a prestaţiei foarte bune pe care a avut-o în duelul cu Farul, Adrian Şut a fost inclus şi în echipa etapei a doua din play-off-ul Superligii României.

În momentul de faţă, Şut este cotat la 2,3 milioane de euro, potrivit specialiştilor de la Transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: fcsbadrian sutsuperligaacademica clinceniilie poenaru 

viewscnt
Articole similare