Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gest frumos din partea FRF! Federaţia a oferit echipamente şi bilete la meci unor copii ucraineni refugiaţi

Gest frumos din partea FRF! Federaţia a oferit echipamente şi bilete la meci unor copii ucraineni refugiaţi

Echipa națională

Comentarii

FRF a oferit echipamente şi bilete la meciul dintre România şi Grecia unor copii ucraineni refugiaţi.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a vizitat familiile ucrainene cazate la Complexul Cultural Sportiv Studenţesc Tei din Bucureşti.

Copiii şi familiile lor au primit invitaţii la meci, iar juniorilor le-au fost oferite echipamente şi mingi. Acţiunea s-a derulat în cadrul programului ”Pentru fotbal, pentru viaţă!”, notează frf.ro.

15 copii, jucători ai clubului ucrainean Athletic Odessa, au primit echipamente şi mingi de fotbal şi vor avea ocazia să meargă pe Stadionul Steaua, la amicalul România-Grecia, alături de familiile cu care au venit în România.

Gest frumos din partea FRF

Mesajul nostru este unul ferm, de sprijin şi solidaritate faţă de copii şi de familiile lor, care se vor afla aici în perioada următoare.

Cât veţi fi aici, noi o să încercăm să fim cât mai aproape. Fotbalul este pentru noi o familie internaţională şi acesta este motivul pentru care ne implicăm.

Ca să ajutăm copiii să se simtă cât mai bine aici, ne-am gândit să-i ajutăm să joace fotbal, pentru că acest lucru îi va aduce împreună cu alţi copii”, le-a transmis Răzvan Burleanu familiilor prezente.

La întâlnirea cu refugiaţii a fost prezent şi Florin Şari, Manager CSR al FRF şi coordonator al programului de ajutorare.

Afla mai multe despre: frf 

viewscnt
Articole similare