You are here:

Gestul făcut de Real Madrid pentru Carvajal, după accidentarea teribilă a acestuia. S-a văzut recent şi la FCSB

Gestul făcut de Real Madrid pentru Carvajal, după accidentarea teribilă a acestuia. S-a văzut recent şi la FCSB

Real Madrid

Comentarii

Dani Carvajal (32 de ani) a suferit o accidentare gravă, iar Real Madirdi i-a prelungit contractul campionului european cu naţionala Spaniei.

Real Madrid i-a prelungit contractul lui Dani Carvajal, campionul european accidentat grav

Duminică, la numai câteva ore după accidentarea suferită de Dani Carvajal în finalul meciului cu Villarreal, clubul Real Madrid a anunţat că prelungeşte contractul fundaşului spaniol cu încă un an.

Real Madrid a oficializat duminică prelungirea până în 2026 a contractului cu fundaşul Dani Carvajal, în vârstă de 32 de ani. Iniţial, contractul jucătorului se încheia în iunie 2025.

”Real Madrid doreşte să-i arate tot sprijinul şi afecţiunea şi să-i ureze însănătoşire rapidă, astfel încât să revină cât mai repede pe terenurile de fotbal”, scrie în comunicatul de presă publicat de gruparea din Madrid.

La rândul său, Carvajal a reacţionat pe reţelele de socializare, având ”doar cuvinte de mulţumire pentru Real Madrid şi preşedinte Florentino Perez”, subliniind că ”în momentele dificile ne arătăm cu adevărat sufletul”.

Dani Carvajal s-a accidentat grav sâmbătă, în finalul meciului câştigat de Real Madrid în faţa lui Villarreal, scor 2-0, în campionatul din Spania şi este în pericol să îşi încheie cariera de fotbalist.

Recent, acest gest de a prelungi contractul unui jucător accidentat grav, o ruptură de ligament încrucişat anterior, a fost văzut şi în fotbalul românesc. Gigi Becali a făcut la fel cu Mihai Lixandru, o recunoştinţă asemănătoare ca cea a lui Florentino Perez pentru Dani Carvajal.

Afla mai multe despre: dani carvajalreal madridgigi becalifcsbmihai lixandrula liga 

viewscnt
Articole similare