Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gestul lui Mourinho l-a exasperat pe MM Stoica. ”Face circ la 60 de ani. Nu mai e simpatic” | EXCLUSIV

Gestul lui Mourinho l-a exasperat pe MM Stoica. ”Face circ la 60 de ani. Nu mai e simpatic” | EXCLUSIV
Comentarii

La 60 de ani, Jose Mourinho rămâne în continuare unul dintre cei mai vulcanici antrenori din fotbalul mondial. Portughezul a savurat victoria Romei de pe teren propriu cu Monza, scor 1-0, dar nu a ratat şansa de a-i ironiza pe jucătorii adverşi.

Capitolinii au tremurat serios la ultimul meci din Serie A, dar au obţinut trei puncte cruciale, graţie reuşitei semnate de El Shaarawy. Cu toate acestea, giallorossi nu au avut deloc o partidă uşoară, deşi Monza a jucat cu un om mai puţin încă din minutul 41, după eliminarea controversată a lui Danilo D'Ambrosio.

După golul semnat de ”Micul Faraon”, Jose Mourinho i-a ironizat pe oamenii de pe banca Monzei şi a fost eliminat de arbitrul Ayroldi. Astfel, ”The Special One” va rata meciul cu Inter din etapa următoare.

”The Special One”, dar nu şi pentru MM Stoica. ”Face circ”

Inviat în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a criticat gestul lui Mourinho şi a catalogat atitudinea antrenorului lusitan drept nepotrivită pentru vârsta sa. Oficialul FCSB a vorbit şi despre decădarea din ultimii ani pe care a avut-o tehnicianul care a scris istorie pe banca lui Porto şi Internazionale Milano.

”Ăsta este deja circul lui Mourinho... S-au plâns (n.r. cei de la Monza) pentru că au jucat. A intrat băiatul lui Birindelli şi a avut ocazie după ocazie. Mourinho exagerează. Ai 60 de ani, nu poţi să te comporţi aşa. Nu ai cum. A fost simpatic într-o vreme, acum nu mai e. Nu ai cum să ajungi aşa”, a spus Mihai Stoica, în exclusivitate pentru Orange Sport.

  • Samuele Birindelli, fiul fostului mare jucător al lui Juventus, Alessandro Birindelli, a evoluat în a doua repriză a meciului de pe Olimpico şi a avut numeroase ocazii de a marca.

Afla mai multe despre: mihai stoicaas romajose mourinho 

viewscnt
Articole similare