Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A marcat primul gol în Superligă după aproape un an şi nu se sperie de ”perla” FCSB-ului. ”El doar nu e Cristiano Ronaldo” | EXCLUSIV

A marcat primul gol în Superligă după aproape un an şi nu se sperie de ”perla” FCSB-ului. ”El doar nu e Cristiano Ronaldo” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Marian Huja îşi va aduce aminte toată viaţa de meciul din Superligă, în care a revenit pe gazon, după accidentarea care l-a ţinut pe tuşă aproape un an. Fundaşul Petrolului a reuşit să marcheze ultimul gol al ”găzarilor” de pe Oblemenco, din victoria contra Universităţii Craiova, scor 3-1.

Florin Pârvu l-a introdus pe teren pe Huja în minutul 75, iar la un sfert de oră după ce a păşit pe gazon, portughezul l-a executat pe Popescu cu o lovitură de cap perfectă. După gol, fundaşul ”găzarilor” a fost vizibil emoţionat şi a fost felicitat de coechipieri.

Golul cu Universitatea Craiova l-a mişcat pe Huja. ”Parcă totul s-a mişcat în slow-motion”

”E greu de spus, când ai stat atât de mult timp şi ai trăit momentul în cap de multe ori, când stai acasă şi doar te antrenezi şi te pregăteşti. Când am dat golul, parcă totul a rămas în slow-motion. Parcă s-a oprit şi te uiţi la minge cum intră. O parte din tine nu vrea să creadă că a intrat...

Să dai gol ca fundaş este un sentiment pe care nu îl pot explică la nimeni, doar tu, care l-ai trăit. A fost un moment special”, a spus Marian Huja, în exclusivitate pentru Orange Sport.

Fundaşul Petrolului abia aşteaptă meciul cu FCSB. ”Va fi un meci tare rău”

Petrolul va primi în următoarea etapă vizita FCSB-ului. Huja se aşteapta ca publicul de pe Ilie Oană să fie al 12-lea jucător al ”găzarilor” şi nu se bucură de absenţa lui Florinel Coman din lotul vicecampioanei.

”O să fie un meci tare rău, tare rău. Mă aştept ca stadionul să fie plin, să fim 12, cu tot cu suporterii. FCSB este o echipă foarte puternică, vine şi după egal acum. Sigur o să aibă şi ei dorinţa să câştige, dar noi trebuie să avem dorinţa mai mare de a câştiga punctele.

FCSB e cea mai bună echipa. Cea mai puternică din punct de vedere ofensiv din campionatul nostru. Cu Coman sau fără Coman, tot trebuie să jucăm meciul. Nu e Cristiano Ronaldo”, a adăugat Huja.

Partida dintre Petrolul şi FCSB se va juca pe 28 octombrie, de la 20:30 şi va fi transmisă în direct pe Orange Sport 1.

Huja a ratat transferul carierei din cauza accidentării

Cu cetăţenie portugheză, dar cu origini româneşti, Marian Huja a făcut pasul în România, la Petrolul, în 2020, iar din acel moment s-a impus şi a impresionat în campionat. La un moment dat, Petrolul l-a evaluat la 1.5 milioane de euro, iar FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova au fost interesate de fundaşul central de 1.91 m. 

Dinamo Kiev şi Petrolul Ploieşti s-au înţeles asupra transferului, la 800.000 de euro plus procente pentru echipa din Superliga, iar Marian Huja ar fi urmat să plece pentru a semna cu echipa antrenată de Mircea Lucescu. Şi jucătorul îşi dăduse acordul, iar fundaşul era aşteptat la Kiev. 

Însă, transferul a picat după ce apărătorul care are şi cetăţenie română s-a accidentat grav, în cantonamentul din Turcia al "lupilor galbeni". Diagnosticul, ruptură de ligamente încrucişate, a anulat transferul pe care l-a plănuit Mircea Lucescu. 

 
 

Afla mai multe despre: marian hujaflorinel comanpetrolul ploieştifcsb 

viewscnt
Articole similare