Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Craiova l-a exclus din lot, iar Pintilii a recunoscut intenţia de a-l transfera la FCSB: "E un fenomen, un băiat care are de toate" | EXCLUSIV

Craiova l-a exclus din lot, iar Pintilii a recunoscut intenţia de a-l transfera la FCSB: "E un fenomen, un băiat care are de toate" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Delegatul FCSB, Mihai Pintilii, a recunoscut la SportCast cu Sile că a dorit să-l aducă pe finul său, în mai multe rânduri, la echipa finanţată de Gigi Becali. Despre fotbalist, fostul căpitan al roş-albaştrilor a avut doar cuvinte de laudă şi a comentat inclusiv informaţiile despre presupusele vicii ale jucătorului.

Mihai Pintilii a dorit ca finul său să fie transferat la FCSB de Gigi Becali

Unul dintre fotbaliştii speciali din Superliga, Dan Nistor (35 de ani), a avut parte de o susţinere puternică din interiorul FCSB pentru a prinde transferul la clubul bucureştean. Mihai Pintilii, unul dintre cei mai apreciaţi oameni din stafful FCSB, a fost invitat la SportCast cu Sile şi a recunoscut că a făcut lobby pentru ca finul său să fie adus. 

Despre Dan Nistor au existat informaţii şi declaraţii oferite de Gigi Becali că ar fi putut ajunge la FCSB încă de pe vremea când era căpitan la Dinamo, apoi după ce acesta a făcut pasul la Universitatea Craiova. 

În iulie 2022, Laszlo Balint l-a scos din lot pe Dan Nistor, iar FCSB a intrat pe fir pentru transfer. La acel moment, Mihai Rotaru i-a propus rezilierea mijlocaşului, care a refuzat, iar "Ceapă" a revenit în lot şi a mai rezistat până în iarnă în Bănie, când a făcut pasul la actuala echipă, U Cluj. 

După ce transferul lui Dan Nistor la FCSB a fost ratat de mai multe ori, naşul său, Mihai Pintilii, a dezvăluit câteva informaţii.

"Finul (n.r. - încântat), Nistoraş. Nistor e un fenomen. E un băiat care are de toate. Are şi suflet bun, dar se enerveaza aşa cu un nivel mai jos, că el nu poate sări la bătaie. Nu, el dă doar din gură. Dar în rest are glume bune, nu ai cum să nu râzi cu el, e fotbalist foarte bun. 

De multe ori l-am vrut aici şi nu s-a potrivit, din păcate. Plus că el a fost la Dinamo, era mai greu să ajungă. Păcat!

(n.r. - dacă l-ar fi dorit la FCSB) Da. Mereu am zis că, dacă el va ajunge, nu va mai fi jucătorul care să facă... Cum zicea lumea că e beţiv. Nu! Nistor îşi ştie limita, bea un pahar de vin, ştie când să se distreze. Aparate... Nu existau! Au fost momente, că fiecare mai are câte o scăpare, dar nu cred că el...", a recunoscut Mihai Pintilii, pentru Orange Sport, la SportCast cu Sile

De asemenea, Mihai Pintilii a dezvăluit motivul pentru care Alex Chipciu n-a mai ajuns la FCSB, deşi şi-ar fi dorit, în această perioadă. 

Dan Nistor a marcat contra FCSB şi a vorbit despre naşul Pintilii

La începutul acestei luni, FCSB şi U Cluj au remizat, scor 2-2, iar Dan Nistor a marcat şi a oferit o pasă decisivă. La finalul partidei, mijlocaşul a vorbit inclusiv despre Mihai Pintilii. 

„La fotbal nu am mamă, nu am tată, nu am naş, nu am fin, nu am familie, sunt pentru mine şi atât. Mai facem greşeli copilăreşti pe care trebuie să le uităm dacă vrem să jucăm la alt nivel. Dacă vrem să performăm, altfel rămânem să jucăm la retrogradare, ca anul trecut", spunea Dan Nistor, după ce a fost omul meciului cu FCSB, în etapa 11 din Superliga. 

Afla mai multe despre: dan nistormihai pintiliidan nistor transfer fcsbdan nistor u clujmihai pintilii fcsb 

viewscnt
Articole similare