Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Anamaria Prodan a făcut o chestie foarte bună" la FCSB! Mihai Pintilii nu s-a ferit, deşi agenta s-a certat cu Gigi Becali: "A ştiut" | EXCLUSIV

"Anamaria Prodan a făcut o chestie foarte bună" la FCSB! Mihai Pintilii nu s-a ferit, deşi agenta s-a certat cu Gigi Becali: "A ştiut" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Pintilii a fost invitatul lui Silviu Tudor Samuilă la SportCast cu Sile, iar delegatul FCSB şi-a adus aminte de momentele de pe teren, cu Laurenţiu Reghecampf antrenor. Pe atunci, fosta soţie, Anamaria Prodan, a avut un rol important pentru grup, pe care Pintilii l-a recunoscut.

"Anamaria Prodan a făcut o chestie foarte bună" la FCSB! Mihai Pintilii a recunoscut

Mihai Pintilii ocupă funcţia de delegat al FCSB, dar are un rol activ în antrenarea jucătorilor, alături de Elias Charalambous, deţinătorul licenţei Pro. 

Cea mai bună perioadă a carierei de jucător a petrecut-o la FCSB, cu Laurenţiu Reghecampf antrenor, între 2012-2014, când toată echipa a dominat România şi a făcut performanţele europene. 

În spatele succesului au stat antrenorul, preparatorul fizic Thomas Neuber şi soţia lui Laurenţiu Reghecampf, Anamaria Prodan, care s-a ocupat de unitatea grupului la FCSB, prin apropierea dintre familiile fotbaliştilor. 

La SportCast cu Sile, Mihai Pintilii a recunoscut acest fapt.

"Da, Reghe s-a impus. A făcut şi chestia aia cu căpitanul, a întârziat un minut şi i-a luat banderola lui Tătăruşanu. Noi l-am votat tot pe Tătă şi el l-a pus pe Bourceanu. 

Anamaria a făcut o chestie foarte bună. A ştiut să ne unească. 100% a contribuit (n.r. - interacţiunea dintre soţii), pentru că şi azi sunt prietene, ies, vorbesc. Chiar aseară am fost la masă cu Rusescu, Bourceanu şi Chipciu. Familiile se apropiaseră. La un moment dat, a dispărut Ana şi mergeau ele. Ea dispăruse din peisaj, iar ele mergeau în city break singure. Aveau grupul lor. Abia aşteptau. 

(n.r. - au existat presiuni ca anumiţi jucători să semneze cu ea?) Nu, nu ştiu. La mine nu au existat. Nu pot vorbi despre alţii, despre ce discuţii au avut, dar în privinţa mea nu au fost presiuni. Chiar dacă venea Reghe să-mi spună să semnez cu Anamaria, semnam, că el m-a adus la Steaua (n.r. - FCSB). De ce nu aş fi semnat?", a spus Mihai Pintilii, care s-a retras de la FCSB, în 2020. 

Influenţa agentei Anamaria Prodan a scăzut treptat la FCSB, după a doua plecare a lui Laurenţiu Reghecampf la echipă. De asemenea, Anamaria Prodan şi Gigi Becali au fost în conflict, din cauza transferului lui Dennis Man la Parma, întrucât firma fraţilor Becali a interemediat mutarea, în cele din urmă. 

Cum pregătea Thomas Neubert echipa: "Am fost sclavi"

Actualul preparator fizic al FCSB, Thomas Neubert, a experimentat cu metode dure în mandatul lui Laurenţiu Reghecampf, iar Mihai Pintilii a vorbit despre acea perioadă. 

"Ştii ce am făcut în cantonament? Am fost sclavi. Ne-a mătrăşit Thomas Neubert şi ce ne-a făcut... Îl înjuram, vomitam prin cantonament, dar roadele le-am cules după. A avut pe ce să lucreze, eram jucători de echipă naţională, eram masivi, nu eram copii. Sunt şi acum, dar sunt puţini, Ovidiu Popescu... Nu mai puteai să mergi după aia. 

După aia au început accidentările la mulţi dintre noi. Cantonamentul... Din al doilea an n-am mai făcut aşa tare. Deci în primul an... Nu există aşa ceva", a mai spus actualul delegat al FCSB, Mihai Pintilii. 

Mihai Pintilii a jucat în 46 de meciuri pentru echipa naţională, iar la FCSB a fost unul dintre cei mai importanţi jucători din ultimii 20 de ani. A fost căpitanul echipei şi a câştigat campionatul de două ori în România. 

VIDEO | Mihai Pintilii, la SportCast cu Sile

Afla mai multe despre: anamaria prodanmihai pintiliilaurentiu reghecampfanamaria prodan fcsb 

viewscnt
Articole similare