Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gestul nervos al lui Constantin Budescu, în momentul în care a fost anunţat că nu va fi titular contra lui Hermannstadt

Gestul nervos al lui Constantin Budescu, în momentul în care a fost anunţat că nu va fi titular contra lui Hermannstadt

Fotbal

Comentarii

Petrolul Ploieşti a fost învinsă, sâmbătă, de FC Hermannstadt, scor 0-1, pe teren propriu, însă problemele ”lupilor” au început încă de la vestiare.

Conform informaţiilor oferite de playsport.ro, Constantin Budescu ştia că va fi titularizat în această partidă, însă, la anunţul oficial al echipei, a observat că figura doar la rezerve.

Budescu nu se simte apreciat de Pîrvu

Nervos, ”Budi” ar fi lovit cu pumnul tabla de joc, apoi şi-a luat bagajul şi a părăsit vestiarul echipei, total nemulţumit de decizia antrenorului Florin Pîrvu.

Antrenorul nu mă respectă, nu pot face parte din echipă în felul acesta”, s-ar fi auzit din gura lui Budescu, în timp ce-şi croia drum spre ieşire.

Fotbalistul nu a plecat acasă, ci a mers în tribune, acolo unde a dat autografe şi s-a fotografiat cu fanii echipei.

Sursa citată anunţă că, cel mai probabil, Florin Pîrvu ar fi vrut să-i dea o lecţie lui Constantin Budescu, deoarece acesta s-ar fi plâns de faptul că tactica echipei este realizată cu prea multă prudenţă, în loc să se opteze pentru un joc deschis, de creaţie.

Florin Pîrvu a evitat ”subiectul Budescu”

Florin Pîrvu a fost întrebat după meciul cu Hermannstadt despre situaţia lui Constantin Budescu, însă tehnicianul nu a vrut să ofere prea multe detalii.

(n.r. V-a dezamăgit atitudinea lui Budescu?) Nu vreau să comentez cazul Budescu în acest moment. Mergem la Piteşti să câştigăm, nu avem de pierdut, echipa trebuie să joace până la final”, a spus Florin Pîrvu la finalul meciului.

VIDEO: Rezumatul partidei Petrolul - FC Hermannstadt 0-1

Afla mai multe despre: constantin budescuflorin pirvu 

viewscnt
Articole similare