Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Petrolul - Hermannstadt 0-1. Daniel Paraschiv a adus victoria pentru sibieni, cu un gol dintr-un penalty controversat

VIDEO | Petrolul - Hermannstadt 0-1. Daniel Paraschiv a adus victoria pentru sibieni, cu un gol dintr-un penalty controversat

Fotbal intern

Comentarii

Petrolul a pierdut, pe teren propriu, cu Hermannstadt, scor 0-1, în etapa a opta din play-out-ul Superligii. Golul a fost marcat de Daniel Paraschiv, din penalty, în minutul 61.

VIDEO | Petrolul - Hermannstadt 0-1 (Paraschiv 61 - penalty)

Min 90+6. Final de meci.

Min 90+1. Ocazie Petrolul. Papp face un dribling de mare fineţe, dar finalizează slab.

Min 61. GOOOL Hermannstadt. Daniel Paraschiv transformă fără emoţii lovitura de la punctul cu var.

Min 58. Penalty Hermannstadt. Oroian este faultat în careu, iar arbitrul arată punctul de pedeapsă. Totuşi, cu câteva secunde înainte se putea acorda şi fault în atac, la un duel în afara careului.

Min 56. Ocazie Petrolul. Irobiso finalizează slab, dintr-o poziţie foarte bună.

Min 54. Ocazie Petrolul. Papp trimite cu capul puţin pe lângă poartă, după centrarea din lovitură liberă a lui Ţicu.

Min 46. Începe repriza a doua.

Min 45+2. Pauză.

Min 40. Ocazie Petrolul. Gicu Grozav trare puternic, pe centrul porţii, dar Letica este la post.

Min 27. Ocazie Hermannstadt. Daniel Paraschiv trimite mingea în bară.

Min 1. Începe meciul.

Echipele de start:

  • Petrolul: Vâlceanu – Papp, Meijers, R. Grigore – Doua, Seto, Jefferson, Tavares, Ţicu – Irobiso, Grozav; Rezerve: Leitner, Borţa, Tucaliuc, Pashov, Diomande, Budescu, Bratu, Moldoveanu, Purtic; Antrenor: Florin Pârvu
  • Hermannstadt: Letica – Buteanu, Bejan, I. Stoica, Opruţ – Balaure, Biceanu, Mino, Oroian – G. Iancu, D. Paraschiv; Rezerve: Muţiu, Antoche, Medina, P. Petrescu, Limaj, Barbuţ, P. Iancu, Babic, Buhăcianu; Antrenor: Marius Măldărăşanu

Meciul dintre Petrolul şi Hermannstadt deschide ziua de sâmbătă din campionatul României, unde mai sunt programate şi partidele U Cluj - Chindia (19:00) şi Universitatea Craiova - Farul (21:30).

La Ploieşti îşi dau întâlnire două nou-promovate. De o parte este Petrolul, care, după ce şi-a asigurat menţinerea în prima ligă, vrea să câştige play-out-ul, chiar dacă nu are licenţă pentru a participa în cupele europene.

”Lupii galbeni” sunt lideri în play-out, cu 34 de puncte acumulate, după ce au înregistrat doar o remiză şi un eşec în această fază a Superligii.

Adversara Petrolului va fi Hermannstadt, care a primit o veste excelentă în urmă cu o zi. Antrenorul Marius Măldărăşanu şi-a prelungit contractul cu sibienii pentru încă două sezoane.

Deşi în ultimele două etape nu a cunoscut victoria, Hermannstadt vrea să sărbătorească această veste cu un succes pe terenul liderului din play-out.

Scăpată şi ea de grijile retrogradării, formaţia din Sibiu nu are nimic de pierdut în ultimele două meciuri din acest sezon, astfel că este de aşteptat să iasă un meci spectaculos la Ploieşti.

Afla mai multe despre: petrolul hermannstadtsuperliga 

viewscnt
Articole similare