Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sepsi, în alertă. ”Se scad investiţiile. O să revină în play-out şi la lupta pentru evitarea retrogradării”. Începutul sfârşitului la Sfântu Gheorghe?

Sepsi, în alertă. ”Se scad investiţiile. O să revină în play-out şi la lupta pentru evitarea retrogradării”. Începutul sfârşitului la Sfântu Gheorghe?

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi, unul dintre cele mai de succes echipe din fotbalul românesc în ultimii ani, ar urma să primească o lovitură fatală, deoarece investiţiile s-ar diminua considerabil odată cu sezonul următor.

Sepsi are un nou sezon excelent. S-a calificat din nou în play-off-ul Superligii şi va juca încă o finală de Cupa României.

Capăt de drum la Sepsi. ”Se scad investiţiile. O să revină în play-out şi la lupta pentru evitarea retrogradării”. Începutul sfârşitului la Sfântu Gheorghe?

Aceste performanţe nu ar fi fost posibile şi fără investiţiile consistente făcute la gruparea covăsneană, care însă ar putea fi diminuate serios din sezonul viitor.

Astfel, clubul din Sfântu Gheorghe ar urma să se confrunte chiar cu probleme financiare, aspect de neconceput cu ceva timp în urmă.

Totodată, şi performanţele ulterioare ale echipei pregătite acum de Cristiano Bergodi ar urma să aibă de suferit, întrucât Sepsi s-ar lupta nu mai mult decât pentru evitarea retrogradării, susţine Răzvan Pleşca.

Fostul portar al celor de la Gaz Metan Mediaş consideră că lipsa resurselor financiare vor afecta serios situaţa econimică a clubului deţinut în prezent de Laszlo Diosgezi.

Totuşi, acesta a precizat că Sepsi va avea un final de sezon actual foarte bun.

”Am înţeles că Sepsi nu va mai fi o echipă de play-off în viitor. Se cam scad investiţiile. Bine, până la urmă, şi investiţiile, şi performanţele obţinute de Sepsi au fost mult peste nivelul oraşului şi peste nivelul echipei, că nu are tradiţie în fotbal. 

Şi am înţeles că aşa, uşor, uşor, de anul viitor o să revină la un loc în play-out şi la lupta pentru evitarea retrogradării.

Nu sunt sigur că nu sunt eu conducător la Sepsi, dar aşa se aude. Eu cred totuşi că vor încheia frumos această serie şi vor câştiga Cupa României”, a declarat Pleşca, conform Prima Sport.

Sepsi tocmai a reuşit un rezultat de egalitate cu Rapid, scor 0-0, în Giuleşti, în etapa a opta din play-off-ul Superligii, acolo unde ocupă locul 6, cu 26 de puncte.

De asemenea, formaţia lui Cristiano Bergodi joacă o nouă finală de Cupa României, de această dată în compania lui U Cluj şi are din nou şansa să evolueze în Conference League.

Înfiinţat în 2011, clubul din Sfântu Gheorghe are în palmares două trofee majore: Cupa şi Supercupa României, ambele cucerite în 2022.

Recent, s-a aflat faptul că guvernul maghiar a investit în jur de şase milioane de euro în Sepsi în 2022, sumă dezvăluită public în raportul anual pe care trebuie să îl publice cluburile din Superligă.

Afla mai multe despre: sepsisuperligacupa romaniei 

viewscnt
Articole similare