Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ghencea, ”mărul discordiei” între foştii jucători ai Stelei. Aliuţă, atac cu talpa la oficialul CSA. ”Marele Ogăraru a invitat pe cine a vrut el” | EXCLUSIV

Ghencea, ”mărul discordiei” între foştii jucători ai Stelei. Aliuţă, atac cu talpa la oficialul CSA. ”Marele Ogăraru a invitat pe cine a vrut el” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

FCSB - Dinamo va avea loc în a doua etapă a noului sezon de Superligă, însă numele stadionului care va găzdui derby-ul rămâne în continuare necunoscut.

Deşi iniţial FCSB a primit undă verde pentru a juca pe Stadionul Steaua, situaţia s-a complicat recent, după ce oficialii vicecampioanei au descoperit o clauză stipulată în contract, dacă FCSB ar fi inchiriat arena din Ghencea.

Astfel, stadionul pe care se va juca derby-ul reprezintă o necunoscută. Marian Aliuţă (45 de ani) a comentat în termeni duri disputa momentului dintre CSA Steaua şi FCSB în privinţa folosirii stadionului din Ghencea. Marian Aliuţă a jucat pentru echipa lui Gigi Becali în perioada 2002-2004, iar acum susţine că FCSB este continuatoarea Stelei, motiv pentru care i se pare absolut normal ca formaţia din Superligă să joace pe Stadionul Steaua. 

Ghencea, ”mărul discordiei” între foştii jucători ai Stelei. Aliuţă, atac cu talpa la oficialul CSA. ”Marele Ogăraru a invitat pe cine a vrut el” | EXCLUSIV

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Orange Sport, Marian Aliuţă a rememorat momentul în care noul Stadion Steaua a fost inaugurat. În iulie 2021, ”Templul fotbalului românesc” şi-a redeschis porţile cu ocazia amicalului dintre Steaua şi OFK Belgrad, meci ce s-a încheiat cu victoria categorică a ”militarilor”, scor 6-0.

Fostul fotbalist al lui Şahtior a dezvăluit că, deşi a fost coechipier cu Ogăraru, actualul coordonator al centrului de copii şi juniori al Stelei l-a omis în momentul în care au fost făcute invitaţiile pentru meci.

”Este pentru prima dată când voi veni pe noul Ghencea, să văd un derby adevărat, între FCSB şi Dinamo Bucureşti. Din păcate, la inaugurare nu am reuşit să fiu prezent pentru că <<marele>> Ogăraru, ”cel mai mare jucător” a invitat pe cine a vrut el, cu toate că şi eu am făcut parte din echipa Steaua. Important este că vom putea vedea meciurile FCSB-ului în Ghencea”, a spus Aliuţă pentru Orange Sport.

”E normal ca FCSB să joace în Ghencea pentru că FCSB este Steaua!”

”Abia aştept să merg în Ghencea să vad un meci al FCSB-ului. Este normal ca FCSB să vină în Ghencea pentru că FCSB este Steaua. Eu am jucat, la fel ca toţi ceilalţi, cu acest tricou pe care scria Steaua, nu FCSB. Această echipă ne reprezintă pe toţi şi ar trebui să se întoarcă acolo unde îi este locul. 

Eu cred că în clipa de faţă CSA Steaua nu este o echipă care să ne reprezinte. Continuatoarea de drept este FCSB-ul. Dacă Gigi Becali ar fi reuşit să gestioneze mai bine situaţia cu fanii, eu cred că şi fanii CSA-ului ar fi venit alături de FCSB. Marea lor problemă este Gigi Becali, nu altcineva. Nu e vorba de echipă, nu e vorba de club, toată lumea are această problemă cu Gigi Becali, care este de fapt patronul Stelei”, a adăugat Aliuţă.

 

Afla mai multe despre: fcsbdinamosteauaghenceaogărarualiuţă 

viewscnt
Articole similare