Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gheorghe Popescu, dedicaţie specială de ziua lui Gheorghe Hagi. Ce i-a transmis "Baciul" "Regelui"

Gheorghe Popescu, dedicaţie specială de ziua lui Gheorghe Hagi. Ce i-a transmis "Baciul" "Regelui"

Fotbal intern

Comentarii

Fostul căpitan şi selecţioner al echipei naţionale a României, Gheorghe Hagi, considerat "Regele" fotbalului românesc, împlineşte, sâmbătă, 57 de ani.

Gheorghe Popescu, poate cel mai bun prieten al lui Hagi, i-a transmis acestuia un mesaj special cu ocazia zilei sale de naştere.

Cei doi au fost colegi la două echipe de club: FC Barcelona (1995-1996) şi Galatasaray (1997-2001), dar şi la echipa naţională a României (1988-2000).

După ce au fost colegi şi adversari pe terenul de fotbal, Gheorghe Popescu şi Gheorghe Hagi au devenit şi rude. Fostul căpitan al Barcelonei este căsătorit cu Luminiţa, sora Marilenei, soţia lui ."Regelui".

În momentul de faţă, cei doi sunt şi colegi de muncă. Aceştia fac parte din organigrama clubului Farul Constanţa, Hagi ca proprietar şi antrenor principal, în timp ce Popescu îndeplineşte funcţia de preşedinte.

Gheorghe Popescu, mesaj special pentru Gheorghe Hagi

Gheorghe Popescu i-a adresat o urare specială lui Gheorghe Hagi, în mediul online. Acesta a postat şi o serie de fotografii de colecţie cu cei doi în tricoul primei reprezentative.

"Am trăit împreună prima calificare a naţionalei la un Campionat Mondial, după 20 de ani. Am celebrat victorii, am plâns împreună, ne-am susţinut în momente dificile.

Fratele pe care l-am dorit întotdeauna şi fotbalistul alături de care a fost mereu o mândrie să joc. La multi ani, Gică!", a scris Popescu, pe pagina sa de Facebook.

Hagi şi Popescu au participat împreună la trei ediţii ale Cupei Mondiale (1990, 1994 şi 1998), dar şi la două turnee finale ale Campionatului European (1992 şi 2000).

Afla mai multe despre: gica hagigica popescu 

viewscnt
Articole similare