You are here:

Gică Hagi ar fi dat răspunsul! Principalul motiv pentru care ar fi decis să nu preia echipa naţională

Gică Hagi ar fi dat răspunsul! Principalul motiv pentru care ar fi decis să nu preia echipa naţională

Echipa națională

Comentarii

Gică Hagi ar fi decis să nu accepte propunerea lui Răzvan Burleanu pentru postul de selecţioner al echipei naţionale de fotbal.

Care este principalul motiv pentru care Gică Hagi ar refuza oferta de a prelua echipa naţională

După anunţul-şoc că Edward Iordănescu nu va mai continua pe banca echipei naţionale după Campionatul European din Germania, conducerea Federaţiei Române de Fotbal a început să se gândească la posibile variante pentru postul de selecţioner.

Cel mai vehiculat nume a fost şi continuă să fie cel al lui Gheorghe Hagi, asta după ce chiar Răzvan Burleanu nu a exclus o asemenea posibilitate. Într-o conferinţă de presă susţinută pe 23 iulie, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal a spus că el şi Gică Hagi au o viziune comună asupra fotbalului, iar o posibilă colaborare ar fi bine venită.

Chiar şi Comisia Tehnică a FRF l-a numit pe Gică Hagi drept soluţie după plecarea lui Edi Iordănescu, dar lucrurile par a se complica. Concret, „Regele” nu ar fi 100% de acord cu o asemenea decizie, având în vedere că preluarea echipei naţionale ar însemna automat să nu se mai implice la Farul Constanţa, anunţă Fanatik.

Gică Hagi nu vrea să renunţe la proiectul său de suflet pentru a prelua naţionala

Deşi s-a tot vorbit despre faptul că Adrian Mutu ar fi noul antrenor de la Farul, iar soţia lui Gică Hagi ar prelua acţionariatul, cu siguranţă „Regele” nu s-ar mai ocupa de proiectul său de suflet în aceeaşi manieră cum o face acum, dacă ar accepta oferta lui Răzvan Burleanu.

Din acest motiv, conform sursei menţionate anterior, se pare că Hagi ar fi hotărât să continue proiectul său de la Ovidiu şi să nu preia naţionala României, spre dezamăgirea oamenilor din cadrul Federaţiei Române de Fotbal.

Dacă într-adevăr răspunsul oficial ar fi acesta, atunci Burleanu va fi nevoit să se reorienteze şi să aleagă din alte variante posibile, precum Mirel Rădoi, Adrian Mutu, Mircea Rednic sau chiar Ioan Ovidiu Sabău. Obiectivul FRF este calificarea naţionalei la Campionatul Mondial din 2026.

Afla mai multe despre: gica hagifarul 

viewscnt
Articole similare