Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, discurs dur când a văzut că sala de conferinţe este goală: ”Îmi pare rău că aveţi lipsă de educaţie şi respect”

Gică Hagi, discurs dur când a văzut că sala de conferinţe este goală: ”Îmi pare rău că aveţi lipsă de educaţie şi respect”

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a reuşit să obţină o victorie importantă duminică, scor 2-0, împotriva FCSB-ului.

După înfrângerea surprinzătoare din ultima etapă, de pe teren propriu, împotriva lui FC Argeş, avantajul Farului faţă de piteşteni s-a micşorat la doar un punct.

O victorie împotriva formaţiei lui Andrei Prepeliţă ar fi asigurat că Hagii şi elevii săi ar fi putut sta mai liniştiţi în ultimele runde, dar astfel trebuie să tragă până la capăt.

În următoarea rundă, piteştenii au jucat înaintea Farului şi au remizat cu Voluntari, urcând pe loc de play-off graţie rezultatelor din meciurile directe, dar având un meci mai mult jucat.

Făcând vizita la Bucureşti pentru a juca cu FCSB, Farul avea nevoie de măcar un punct pentru a îşi revendica locul, dar a reuşit o victorie de zile mari.

Elevii lui Hagi au dominat meciul şi au meritat toate punctele, dar, după fluierul final, ”Regele” tot era negru de furie.

Gică Hagi, discurs dur când a văzut că sala de conferinţe este goală

Când a ajuns la conferinţa de presă din urma meciului şi a văzut că nu este niciun jurnalist în sală, Gică Hagi s-a supărat şi a oferit un discurs plin de furie.

Am venit din respect pentru televiziune, pentru că aşa sunt eu educat, dar îmi pare rău că aveţi lipsa de educaţie şi respect vizavi de un jucator care a jucat, de antrenorul unei echipe care a câştigat şi nu e nimeni la conferinţa de presă.

Îmi pare rău, astea sunt cuvintele mele, voiam să vin să vorbesc că suntem fericiţi că am câştigat, dar din păcate asta e. Nici nu pot să am cuvinte, dar am ajuns şi aici.

S-a ajuns şi în postura asta. Am păţit-o şi la Sepsi , acum e a doua oară. Deci am mai păţit-o o dată, am tăcut, şi la Botoşani, dar văd ca noi... trebuie să se întâmple altceva şi atunci e mulţimea toată.

Îmi pare rău, din păcate e lipsă mare de respect. Asta e, trebuie să mă obişnuiesc, să merg înainte, doar vă transmit că suntem fericiţi că am făcut un meci mare şi am câştigat, mulţumesc”, a declarat Gică Hagi.

Afla mai multe despre: gică hagi 

viewscnt
Articole similare