Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi îl scoate din primul ”11” pe jucătorul care ”l-a dezmembrat” pe Raul Silva de la Universitatea Craiova

Gică Hagi îl scoate din primul ”11” pe jucătorul care ”l-a dezmembrat” pe Raul Silva de la Universitatea Craiova

Fotbal

Comentarii

UTA Arad şi Farul Constanţa se întâlnesc vineri, 24 februarie, de la ora 20:30, într-o partidă din etapa a 27-a din Superligă.

Miercuri, în cadrul conferinţei de presă premergătoare partidei cu UTA Arad, Gică Hagi a recunoscut că a pregătit o schimbare tactică pentru meciul împotriva formaţiei lui Laszlo Balint.

”Regele” îl va scoate din primul ”11” pe puştiul Adrian Mazilu, cel care a impresionat prin evoluţiile sale din ultimele patru etape de campionat.

Gică Hagi îl scoate pe Adrian Mazilu din primul ”11”

La doar 17 ani, Adrian Mazilu a fost folosit titularizat de Gică Hagi în ultimele trei runde, contra Universităţii Craiova (2-1), cu FC Argeş (0-0) şi Petrolul (2-0), reuşind un gol contra oltenilor. În acel meci, tânărul mijlocaş a mai ratat alte trei ocazii mari de gol şi i-a impresionat pe foştii mari internaţionali români Basarab Panduru şi Viorel Moldovan.

Mi-a plăcut. Îl felicit pentru ce a făcut în meciul ăsta. Dacă o ţine tot aşa, e un pericol pentru toată lumea, nu numai pentru Denis Alibec.

Mi se pare că l-a dezmembrat pe Raul Silva de câte ori l-a prins, l-a terminat. Nu spun că îşi pune ghetele în cui după meciul ăsta, că e cam mult, dar nu greşesc când spun că l-a dezmembrat”, declarat Panduru despre Mazilu, după meciul cu Craiova.

Gică Hagi, înaintea meciului cu UTA: ”O să jucăm cu Sali, în locul lui Mazilu”

Cu toate acestea, Gică Hagi consideră că este un moment bun pentru a-l vedea la lucru şi pe Enes Sali, un alt tânăr jucător în care tehnicianul ”Marinarilor” îşi pune toate speranţele.

La UTA, o să jucăm cu Sali, în locul lui Mazilu. Băgăm unul din 2006. Avem tineri foarte buni. O dată joacă unul, altă dată joacă celălalt, o dată e Cojocaru. E nevoie de timp, trebuie să găsim şi spaţiu pentru ei.

Mazilu a jucat foarte bine, suntem mulţumiţi de el, dar fiecare are momentul lui şi şansa lui şi noi trebuie să-i băgăm, pentru că ne bat la uşă şi trebuie să avem grijă de ei.

Eu nu sunt singur, muncim cu toţii foarte bine, e meritul jucătorilor, în primul rând. Noi îi ajutăm, îi sprijinim să îi aducem în formă foarte bună, să joace un fotbal bun.

Dar noi suntem foarte mulţi, mai ales acum, comunitatea din Constanţa, Dobrogea. Avem un club cu mulţi angajaţi, care muncesc atât administrativ, cât şi tehnic, muncim alături de jucători. Ei sunt artiştii, ei sunt protagoniştii şi ei fac rezultatele”, a declarat Gică Hagi.

Afla mai multe despre: gica hagifarul 

viewscnt
Articole similare