Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, mesaj pentru contestatarii lui Ianis, după golul cu Columbia: "Vreţi, nu vreţi, am şi eu un băiat"

Gică Hagi, mesaj pentru contestatarii lui Ianis, după golul cu Columbia: "Vreţi, nu vreţi, am şi eu un băiat"

Echipa națională

Comentarii

Gică Hagi, managerul tehnic şi patron al celor de la Farul Constanţa, a vorbit despre prestaţia fiului său din meciul împotriva Columbiei, disputat marţi seară la Madrid.

România a fost răpusă după o serie de 12 meciuri fără înfrângere, de o echipă naţională cu o serie de invincibilitate şi mai grozavă, Columbia este neînvinsă de 21 de partide, după victoria în faţa României, cu scorul de 3-2.

Ianis Hagi a fost introdus în teren de Edi Iordănescu în minutul 56 al partidei de pe Wanda Metrpolitano, fotbalistul celor de la Deportivo Alaves a înscris în minutul 84.

Gică Hagi: "Ianis a intrat foarte bine"

"Meciul în sine e important pentru că sunt meciuri în care nu ai presiune, vii să te cunoşti mai bine, să-ţi faci relaţiile de joc mai bine. A fost un test foarte bun. 

(n.r. Ianis) A intrat foarte bine. A făcut-o cum o face din 2021, cred că e cel mai decisiv, el şi cu Man sunt cei mai decisivi jucători de la naţională. Îşi face treaba, vine cu drag la echipa naţională, mă bucur că îi merge bine şi să o ţină tot aşa.

Vreţi, nu vreţi, am şi eu un băiat şi sunt fericit că joacă fotbal, că a ajuns la un nivel foarte bun. Mă bucur pentru el, de aceea am şi mers să văd meciul la Madrid. Nu aşa cum s-a scris în ziar, chiar dacă am stat separat am avut alte bilete. N-am fost cu Federaţia, cum ei au venit împreună, am mers separat cu familia.", a declarat Gheorghe Hagi, la sosirea de la Madrid.

Ianis Hagi a fost cel mai bun jucător al naţionalei României, la partida cu Columbia, de la Madrid. Conform site-ului de specialitate flashscore.com, Hagi a primit nota 7.5 pentru prestaţia sa la meciul de la Madrid.

Afla mai multe despre: echipa nationalagica hagiianis hagiromaniacolumbia 

viewscnt
Articole similare