Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ucraina se mobilizează pentru EURO 2024. Promisiunea lui Serghei Rebrov, cu trei luni înainte de partida cu România

Ucraina se mobilizează pentru EURO 2024. Promisiunea lui Serghei Rebrov, cu trei luni înainte de partida cu România

EURO

Comentarii

Serghei Rebrov, selecţionerul naţionalei Ucrainei, naţională calificată la EURO 2024 în urma victoriei din meciul de baraj împotriva Islandei are planuri mari pentru turneul final din Germania.

Fostul mare atacant ucrainean are planuri mari pentru selecţionata sa la turneul final şi se pregăteşte meticulos, din timp, pentru înfruntările din grupa de la EURO 2024, împotriva României, Slovaciei şi Belgiei.

Naţionala Ucrainei debutează la Munchen împotriva României, pe data de 17 iunie, la EURO 2024. Următoarea partidă o va disputa la Dusseldorf, în faţa Slovaciei, iar la Stuttgart îşi vor juca ultima partidă din faza grupelor, împotriva favoritei Grupei E, Belgia.

Anunţul lui Rebrov, cu trei luni înainte de EURO 2024

"Trebuie să digerăm ceea ce s-a întâmplat astăzi şi apoi ne vom gândi şi la lotul pentru EURO 2024. Nu mă voi odihni acum! Voi analiza meciurile echipei noastre naţionale. Astăzi, poate toată lumea ne va felicita, dar de mâine trebuie să începem pregătirile şi să ne gândim la EURO. Avem foarte multă treabă de făcut, să urmărim jucători, să urmărim meciurile adversarelor noastre", a declarat Serghei Rebrov, la capătul meciului de baraj, în faţa Islandei.

Ucraina a trecut de Bosnia şi Herţegovina şi Islanda pentru a ocupa ultimul loc al Grupei E de la EURO 2024. Ucraina este la al patrulea turneu final de campionat european, după cele din 2012, 2016 şi 2020.

Cel mai bun rezultat l-au obţinut la turneul din 2020, unde au ajuns în sferturile de finală, unde au cedat cu scorul de 4-0, în faţa unei finaliste ale acelei ediţii de campionat european, Anglia.

Afla mai multe despre: echipa nationalaucrainaromaniaeuro 2024serghei rebrov 

viewscnt
Articole similare