Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi şi-a descoperit fotbalistul schimbat după revenirea de la acţiunea naţionalei! "A fost greu să-l pun cu picioarele pe pământ. Unde să se mai ducă? Ce trebuia să mai facă?"

Gică Hagi şi-a descoperit fotbalistul schimbat după revenirea de la acţiunea naţionalei! "A fost greu să-l pun cu picioarele pe pământ. Unde să se mai ducă? Ce trebuia să mai facă?"

Superliga

Comentarii

Gheorghe Hagi a vorbit despre momentul debutului lui Enes Sali la naţionala României.

Tânărul fotbalist al Farului a debutat sub tricolor la meciul cu Liechenstein de la Vaduz, din preliminariile pentru Campionatul Mondial din Qatar. Astfel, la doar 15 ani şi opt luni, Sali a devenit cel mai tânăr fotbalist din istoria naţionalei noastre, care a bifat minute în teren. De asemenea, fotbalistul campioanei deţine recordul pentru cel mai tânăr marcator din istoria Superligii.

Convocarea la echipa naţională a fost un vis pentru un fotbalist de-al lui Hagi. ”Pentru el a fost un şoc foarte mare”

Gică Hagi a vorbit în exclusivitate pentru Orange Sport despre momentul în care Sali a revenit la echipa de club, după selecţia de la echipa naţională. ”Regele” a recunoscut că s-a bucurat enorm pentru realizarea elevului său, pentru care debutul sub tricolor a fost echivalentul unei realizări enorme.

Însă, momentul a trebuit gestionat cu multă atenţie din partea lui Gică Hagi, întrucât a observat o schimbare care i-ar fi putut dăuna pe viitor lui Enes Sali. 

”Un jucător ajunge la echipa naţională, la echipa absolută, la echipa mare doar când joacă titular la echipa lui, când se impune la echipa lui ca titular. Restul...nu cred că o rezervă poate să ajungă la echipa naţională aia mare.

Pentru el (n.r. Enes Sali) a fost un şoc foarte mare când s-a întors la echipa (n.r. la Farul). Mi s-a întors probabil împlinit, probabil...Unde să se mai ducă? Ce trebuia să mai facă? Şi atunci a fost foarte greu pentru mine să-l pun cu picioarele pe pământ”,a declarat Gică Hagi pentru Orange Sport.

Enes Sali a bifat în acest sezon 21 de meciuri în toate competiţiile, a marcat două goluri şi a oferit două pase decisive. Fotbalistul născut la Toronto este cotat de Transfermarkt la 400.000 de euro.

Afla mai multe despre: farulhagisali 

viewscnt
Articole similare