Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi ştie ce se va întâmpla cu echipele din România în Conference League: "Asta cred". Ce l-a încântat după Mioveni - Farul

Gică Hagi ştie ce se va întâmpla cu echipele din România în Conference League: "Asta cred". Ce l-a încântat după Mioveni - Farul

Farul Constanța

Comentarii

Acţionarul şi antrenorul Farului Constanţa, Gică Hagi, a tras primele concluzi după victoria cu CS Mioveni. De asemenea, a vorbit despre meciurile din Conference League ale echipelor din România.

Gică Hagi, după încă o victorie în Superligă

Farul Constanţa a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa CS Mioveni, într-un meci din etapa a doua a Superligii. Golurile au fost marcate de Adrian Petre, în minutele 58 şi 76, ambele din penalti.

Gică Hagi a fost încântat că rezervele au intrat bine în meciul de la Mioveni şi a vorbit despre Adi Petre şi Kiki, doi dintre remarcaţii partidei din a doua etapă. 

"Îi cunoşteam bine, aşa au fost toate meciurile. Mioveni are un antrenor experimentat, au jucat bine, e greu să-i desfaci. Am schimbat sistemul, am schimbat lucruri faţă de prima repriză şi cred că am făcut bine. Sunt zile şi zile, cei din prima repriză au avut şi ei situaţii acolo în atac. Am adus prospeţime în repriza a doua şi de aia am câştigat meciul. Acumulăm puncte, e important, facem bine, dar e doar un început, nimic mai mult. 

Adi Petre creşte, a făcut bine şi anul trecut. Ne-a plecat cel mai bun şi a trebuit să-l luăm pe unul bun, pe Kiki. E cu experienţă, joacă în naţională, e bun, trebuie să se apere mai bine şi să să fie şi mai bine. Mai e în spate şi Borza. 

Nu pot să arunc votbe. Ce văd e că ne-am completat bine, avem alternative, am schimbat atacanţi la pauză. Cei care au vent au intrat bine, am avut viteză în faţă. Avem jucători care ne pot aduce un plus. 

E un mixt lotul între experienţă, cunosc jucătorii, şi cei tineri, foarte tineri. Vrem să facem un colectiv competitiv. Nu are rost să vorbim acum, creştem de la meci la meci", a declarat Gică Hagi. 

Fostul decar al naţionalei României a vorbit şi despre primul meci din turul secund preliminar Conference League. Joi, FCSB a fost singura care a pierdut, cu Saburtalo, Universitatea Craiova a remizat în deplasare, iar CFR Cluj şi Sepsi au câştigat. 

Gică Hagi e convins că inclusiv FCSB va reveni şi se va califica în turul al treilea preliminar Conference League. 

"E doar un meci în cupele europene, s-a jucat îm deplasare, dar eu cred că mergem cu toate patru în continuare. Au valoare, poate una a prins o zi mai puţin inspirată, iar cei de acasă se vor impune", a mai spus "Regele". 

Afla mai multe despre: gica hagiconference leaguemioveni farul 

viewscnt
Articole similare