Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu analizează planul de reconstrucţie al Barcelonei: ”Este într-o schimbare radicală”. Pe cine vede favorită în El Clasico | EXCLUSIV

Gică Popescu analizează planul de reconstrucţie al Barcelonei: ”Este într-o schimbare radicală”. Pe cine vede favorită în El Clasico | EXCLUSIV

FC Barcelona

Comentarii

Gică Popescu, fost căpitan al Barcelonei, a vorbit despre reconstrucţia prin care trece fosta sa echipă.

FC Barcelona se află în primul sezon fără Messi după 16 ani. Talismanul catalanilor a plecat la PSG, lăsând în urmă echipa care l-a făcut mare. În plină reconstucţie, va fi o perioadă lungă până când Barca se va putea lupta, din nou, pentru trofee importante.

Gică Popescu, fost căpitan al Barcelonei, a vorbit despre procesul prin care trece formaţia catalană. Preşedintele Farului a analizat strategia ibericilor de a folosi tineri jucători produşi de academie, aşa cum făcea şi spre sfârşitul anilor 2000, şi a afirmat că Real Madrid este favorită în El Clasico-ul ce va urma pe 24 octombrie.

Gică Popescu analizează planul de reconstrucţie al Barcelonei

Barcelona nu a avut tocmai un început bun de sezon, probabil că plecarea lui Messi a produs un şoc atât de mare încât echipa nu reuşeşte să îşi revină, să facă puncte. Cred că, pentru prima dată după foarte mult timp, Madrid pleacă favorită. Din păcate, nu are atuuri Barcelona în acest an, încearcă să îşi găsească cadenţa, nu reuşeşte.

Eu cred că Barcloena este într-o schimbare radicală, produc foarte mulţi jucători tineri, fac parte din lotul echipei, probabil că Barclona pregăteşte un proiect bazat pe aceşti jucători tineri. Este foarte greu, când joci cu jucători de 17-18 ani, să te clasezi pe unul dintre locurile fruntaşe.

Campionatul spaniol este unul dintre cele mai puternice din Europa, sunt foarte mulţi jucători valoroşi, sunt foarte valoroase echipele. Barcelona este într-un proces de reconstrucţie”, a declarat Gică Popescu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fc barcelonagică popescubarcelona real madrid 

viewscnt
Articole similare