Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu îi face praf pe ”tricolori” după seara neagră din Giuleşti: ”Părea o echipă formată din jucători pe finalul carierei, care aşteptau să se retragă din fotbal”

Gică Popescu îi face praf pe ”tricolori” după seara neagră din Giuleşti: ”Părea o echipă formată din jucători pe finalul carierei, care aşteptau să se retragă din fotbal”

Echipa națională

Comentarii

În urma victoriei cu Finlanda, România le dăduse speranţe fanilor tricolori că poate reveni în grupa de Nations League şi obţine o clasare respectabilă. Apoi a urmat meciul retur cu Muntenegru, iar elevii lui Edi Iordănescu şi-au confirmat nivelul, pierzând cu 0-3.

România a primit vizita selecţionatei Muntenegrului în cel de al patrulea meci din Nations League, într-o partidă care se anunţa ca fiind revanşa ”tricolorilor”.

După 0-2 în tur, elevii lui Edi Iordănescu voiau să îşi ia revanşa împotriva celor din Muntenegru, dar au fost umiliţi şi mai rău pe stadionul Giuleşti.

Într-una dintre cele mai negre seri din istoria echipei naţionale, România a pierdut cu 0-3 pe teren propriu, împotriva unei echipe mult mai slab cotate.

În urma partidei, MM Stoica şi Florin Răducioiu au cerut schimbări majore în fotbalul românesc, în timp ce Gică Popescu i-a făcut praf pe ”tricolori”.

Preşedintele Farului a găsit cu greu cuvintele necesare pentru a puncta cât de tristă a ajuns situaţia României şi a contestat vehement felul în care au jucat fotbaliştii români.

Gică Popescu îi face praf pe ”tricolori” după seara neagră din Giuleşti

Este o seară exact ca vremea de afară, tristă, una dintre cele mai triste. Am fost învinşi acasă de o echipă de categoria a treia.

Dacă în tur am fi putut spune că nu meritau victoria, azi am pierdut fără drept de apel. Mai trist e că nu am arătat nimic, nu am avut şut pe poartă.

Ne-am creat puţine ocazii. Ne-au fost superiori şi din punct de vedere al agresivităţii. E o seară pe care o vom uita cu greu!

Nouă ne lipseşte atitudinea! Am remarcat o fază în care fundaşul lor central se lupta cu 3 de-ai noştri. La 0-2, remarcam că România era o echipă blazată.

Jucătorii aşteptau finalul meciului, parcă voiau deja să meargă în vacanţă. E greu să faci rezultate cu o asemenea atitudine.

Părea o echipă formată din jucători pe finalul carierei, care aşteptau finalul meciului, apoi să se retragă din fotbal”, a spus Gică Popescu, la Prima TV.

După patru etape din Nations League, România are trei puncte şi un singur gol marcat.

Afla mai multe despre: gică popescu 

viewscnt
Articole similare