Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu, revoltat după ce a auzit ce a spus un tricolor: "M-a lăsat cu gura căscată. Cu astfel de jucători vrem să mergem mai departe?"

Gică Popescu, revoltat după ce a auzit ce a spus un tricolor: "M-a lăsat cu gura căscată. Cu astfel de jucători vrem să mergem mai departe?"
Comentarii

Gică Popescu, unul dintre cei mai importanţi tricolori din istoria naţionalei, n-a putut trece peste declaraţia oferită de George Puşcaş, care a reuşit o dublă în finalul grupei din Liga Naţiunilor.

Gică Popescu, despre George Puşcaş: "Cu astfel de jucători vrem să mergem mai departe?"

Sub influenţa dublei reuşite, George Puşcaş a declarat, luni seară, după meciul României cu Bosnia, scor 4-1, că a fost o seară plăcută din toate punctele de vedere şi că, deşi tricolorii au retrogradat, ei trebuie să se gândească la partea pozitivă a jocului lor.

Gică Popescu n-a putut trece peste declaraţia atacantului de la Genoa şi l-a taxat pentru ce a spus. 

"Am văzut declaraţia lui Puşcaş, care pe mine m-a lăsat cu gura deschisă. Spunea că a fost o seară nemaipomenită şi singurul lucru negativ care ni s-a întâmplat a fost acela de a retrograda. Dumnezeule, cu astfel de jucători vrem să mergem mai departe? Cu astfel de jucători vrem să ne batem noi? 

Va fi cu siguranţă o grupă (n.r. - din preliminariile pentru următorul Campionat European) mult mai grea decât am avut acum în Liga Naţiunilor şi mergem mai departe cu astfel de jucători care spun că a fost o seară senzaţională, nemaipomenită, seară în care noi am retrogradat în liga a a treia?! Îmi e foarte greu să diger aceste rezultate", a declarat preşedintele Farului Constanţa în cadrul emisiunii 'Contraatac' de pe Prima Sport. 

Florin Răducioiu a tras şi el o concluzie la finalul Ligii Naţiunilor. 

"Fotbalul nu îl poţi înşela. În fotbal, trebuie să ai o strategie, nişte obiective şi să le îndeplineşti. Evident, această campanie a fost falimentară", a spus şi fostul atacant al naţionalei. 

Reprezentativa României a învins, luni seară, pe Stadionul Giuleşti, cu scorul de 4-1, selecţionata Bosniei, în ultima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor. 

Tricolorii au încheiat grupa pe ultimul loc, astfel că au retrogradat în Liga C. Bosniacii, care au terminat pe prima poziţie, au promovat în Liga A.

Afla mai multe despre: gica popescugeorge puscas 

viewscnt
Articole similare