You are here:

Gigi Becali a anunţat transferul lui Daniel Bîrligea: "Din cauza lui Şucu, m-a costat mult, mult"

Gigi Becali a anunţat transferul lui Daniel Bîrligea: "Din cauza lui Şucu, m-a costat mult, mult"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că a obţinut transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB.

"M-a costat mai mulţi bani, dar asta este, ce să fac? M-a costat mult, ce să mai... Din cauza lui Şucu, m-a costat mult... Mult, mult, ce să mai fac?!

Îţi dai seama, era şi o chestiune de onoare. Am declarat şi eu, şi Varga că era deja jucătorul nostru şi după aia era o chestie de onoare. S-a luptat până la 03:00 dimineaţa.

Eu am adormit pe la 02:00 şi l-am lăsat pe Meme să colaboreze cu italienii. Acum, după ce am ieşit de la biserică, mi-a dat Meme mesaj că <<Hai să vă spun ceva: am o stare foarte bună>>, <<Păi, ce?>>, <<Păi, deja a semnat>>" , a spus Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Adus de CFR Cluj, în ianuarie 2022, din Italia, de la Teramo, Daniel Bîrligea s-a impus rapid în lotul ardelenilor, iar acum era om de bază în ofensiva lui Dan Petrescu. Fotbalistul crescut la juniorii lui Palermo a marcat patru goluri şi a oferit trei pase decisive în cele 11 meciuri jucate în toate competiţiile în actualul sezon pentru CFR Cluj.

Atacantul în vârstă de 24 de ani a bifat două selecţii pentru naţionala României şi are un titlu de campion cucerit alături de CFR Cluj în Superliga, în 2022.

  • 1,6 milioane de euro valorează Daniel Bîrligea, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: becalifcsb 

viewscnt
Articole similare