You are here:

VIDEO | Ultima oră! Transferul lui Victor Osimhen, rezolvat. Atacantul dorit de miliardarii Europei şi şeicii Arabiei va juca la o echipă eliminată din UCL

VIDEO | Ultima oră! Transferul lui Victor Osimhen, rezolvat. Atacantul dorit de miliardarii Europei şi şeicii Arabiei va juca la o echipă eliminată din UCL

Serie A

Comentarii

Victor Osimhen (25 de ani) şi-a ales următoarea echipă la care va juca. Transferul său se va confirma în următoarele ore.

Osimhen, atacantul dorit de toate cluburile cu bani din Europa şi Arabia, are o nouă echipă

Victor Osimhen a impresionat lumea fotbalului în sezonul 2022-2023, atunci când a contribuit decisiv la titlul istoric luat de Napoli în Serie A. Cele 26 de goluri marcate în respectiva stagiune l-au transformat pe nigerian în unul dintre cei mai râvniţi atacanţi ai planetei.

Prin urmare, cluburile mari şi pline de bani s-au înghesuit cu oferte care mai de care. S-a speculat intens pe seama interesului manifestat de Chelsea, PSG sau Manchester United, din Europa, dar şi din Arabia Saudită, mai cu seamă Al Ahli.

Totuşi, după acel sezon fantastic, a urmat o campanie 2023-2024 cu 15 goluri marcate în Serie A. Deci, un randament mai scăzut, iar situaţia lui Osimhen la Napoli s-a complicat.

În cele din urmă, atacantul nigerian a fost de acord să meargă la echipa turcă Galatasaray, acolo unde va fi împrumutat pentru un sezon, fără opţiune de cumpărare.

Galata a confirmat pe reţelele sociale că a început negocierile oficiale cu Napoli pentru transferul temporar al lui Osimhen, iar fotbalistul urmează să efectueze vizita medicală în Turcia înainte de a semna contractul.

Totuşi, există o clauză în înţelegerea cu Galatasaray conform căreia Osimhen ar putea pleca în luna ianuarie de la Galata, în cazul în care un club mai galonat îşi manifestă interesul pentru acesta.

Iar pentru a facilita un eventual astfel de transfer, internaţionalul nigerian (35 de selecţii, 21 de goluri) a cerut să-i fie redusă clauza de reziliere din contractul cu Napoli, de la 130 de milioane de euro la 75 de milioane de euro.

Victor Osimhen a ajuns deja la Istanbul, iar fanii ”leilor” au fost în delir încă din primul moment. Nigerianul s-a integrat încă din prima şi a cântat alături de fanaticii suporteri turci.

Chiar dacă Galatasaray a fost eliminată dramatic de Young Boys Berna în play-off-ul Champions League (2-4), fanii sunt în al nouălea cer pentru faptul că îl vor vedea pe Victor Osimhen jucând pe Cim Bom Bom.

Osimhen, cu o cotă de piaţă de 100 de milioane de euro, a jucat 133 de meciuri pentru Napoli şi a livrat 76 de goluri şi 18 pase decisive în patru ani.

Afla mai multe despre: victor osimhennapoliserie agalatasarayucl 

viewscnt
Articole similare