Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a refăcut calculele pentru titlul Ligii 1. Cărei echipe îi dă "5%" şanse: "CFR Cluj nu mai e echipa aia puternică"

Gigi Becali a refăcut calculele pentru titlul Ligii 1. Cărei echipe îi dă "5%" şanse: "CFR Cluj nu mai e echipa aia puternică"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a prins aripi după ce echipa sa a învins liderul CFR Cluj şi s-a apropiat la două puncte de primul loc al Ligii 1.

Gigi Becali, după CFR Cluj - FCSB 0-1

FCSB a reuşit surpriza. Toni Petrea l-a învins pe Dan Petrescu, iar Gigi Becali a refăcut calculele pentru titlul Ligii 1. 

El consideră că acum FCSB a devenit principala favorită, deşi ocupă locul secund. În schimb, afaceristul n-a exclus o surpriză din partea Universităţii Craiova. 

"Ei (n.r. - CFR Cluj) nu mai sunt echipa aia puternică, e adevărat, experienţa o au, dar nu mai au forţa aia pe care o aveau, în faţa unei echipe tinere ca a noastră trebuie să alergi mult la fotbal. 

Acum şi Craiova, atât timp cât se poate... Eu zic că dacă Craiova câştigă toate meciurile, e campioană. Sper să jucăm demonstrativ în ultima etapă (n.r. - cu CFR Cluj). Îi bate Viitorul (n.r. - Farul Constanţa) şi Craiova şi la revedere, e demonstrativ. Dacă e să dau procente, o să zic de Craiova 5 la sută, după aia o să zic 55 la sută noi şi 40 la sută CFR", a declarat Gigi Becali pentru Pro Arena. 

CFR Cluj a fost învinsă, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de FCSB, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Ligii 1. 

Clujenii au jucat în inferioritate numerică mai mult de o repriză. În clasament, între cele două echipe mai sunt acum doar două puncte. Este prima victorie a FCSB pe terenul echipei CFR Cluj după opt ani. Golul a fost marcat de Octavian Popescu ‘74.

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. CFR Cluj – 45 de puncte, 2. FCSB – 43, 3. Universitatea Craiova – 39, 4. FC Voluntari – 30, 5. Farul Constanţa – 28, 6. FC Argeş – 27.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbcfr cluj fcsb 0-1 

viewscnt
Articole similare