Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali anunţă: ”E diferenţă de valoare între noi şi Rapid”. Ce giuleştean i-a sărit în ochi: ”Cel mai bun jucător al lor”

Gigi Becali anunţă: ”E diferenţă de valoare între noi şi Rapid”. Ce giuleştean i-a sărit în ochi: ”Cel mai bun jucător al lor”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali şi-a dat cu părerea despre Rapid, viitoarea adversară a celor de la FCSB. Cele două se vor întâlni la finalul acestei săptămâni.

FCSB are în faţă un test dificil, derby-ul cu Rapid, care se joacă pe Arena Naţională duminică, 5 noiembrie, de la ora 20:30, în etapa a 15-a, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Giuleştenii au reuşit o victorie fără dubii contra celor de la Universitatea Craiova, victorie analizată de Gigi Becali, care a precizat cine este jucătorul ce i se pare cel mai bun din lotul lui Bergodi.

Gigi Becali: ”E derby cu Rapid, dar e prea mare diferenţa de valoare”

Totuşi, finanţatorul roş-albaştrilor este sigur că diferenţa de valoare dintre FCSB şi Rapid este mult prea mare, astfel că echipa sa va avea câştig de cauză în duelul de la finalul săptămânii.

”Noi nu suntem Craiova, noi jucăm în prea mare viteză. Dacă Rapid joacă aşa cu noi, noi îi surclasăm. Dacă o să joace fotbal cu noi… dar n-ai văzut că ei n-au curaj să joace cu noi? Cu noi, cum ai încercat să joci, te-am înţepat. 

Cel mai bun jucător al lor este Funsho. N-ai văzut că ultimele goluri le-a dat el? Petrila pasă, Funsho gol. Numai ei! Dar e mai bun Funsho decât Petrila. Nu că interesant, foarte bun jucător Funsho. Interesant e ceva, jucător valoros e jucător valoros.

E derby cu Rapid, zice lumea că se poate întâmpla orice, dar la ora asta e prea mare diferenţa de valoare. Se poate întâmpla, uite, am luat două goluri de la 2-0, dar când e diferenţa mare de valoare… uite ce a făcut United cu City aseară. Se distra cu ei. 

E diferenţă de valoare între noi şi Rapid. Ia jucătorii lor şi ia-i pe ai noştri. Hai să vedem ce au ei şi ce avem noi. E diferenţă de valoare pe toate fronturile, dar dacă joacă cum au jucat aseară vom avea mari probleme, parcă aveau două inimi. Aici e problemă pentru ei, Petrila destabiliza, are viteză”, a declarat Gigi Becali, conform Fanatik.

În clasament, FCSB este lider, cu 31 de puncte, în timp ce Rapid este a treia clasată, cu 26 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbrapidgigi becali 

viewscnt
Articole similare